Samsung Galaxy Watch Active

Samsung Galaxy Watch Active

  • Operativsystem: Tizen OS
  • Funksjoner: Barometer, USB, Innebygd pulsmåler, Innebygget trådløs lading, Vibrasjonsvarsel., Innebygd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer
  • Trådløst nettverk
Rangering 23 i Smartklokker
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung Galaxy Watch Active

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.5 / 5
(15 anmeldelser)
5
(7)4
(2)3
(2)2
(2)1
(2)
Sortert etter dato
18.06.2020
Klokken har svært dårlig batteritid. Klokken klarer ikke å holde seg koblet opp mot mobilen (iPhone), og den er som regel tom for strøm/går tom under trening og mister sitt formål der. Det eneste jeg kan bruke klokken til er vekkerklokke og å se på tiden.
01.04.2019
Endret 15.05.2020
Edit: Senker karakteren når GPS har dårlig presisjon (også satt til høy presisjon). Dette gjør det vanskelig å matche segmenter på Strava. / Slutt på redigering Har hatt klokken i noen dager nå og er så langt fornøyd. Batterilevetiden er helt OK: Ladet helt ved lunsjtid på lørdag, kjørte MTB-pass i litt over en time med Strava i gang (GPS og pulsmåling på) hadde det på til søndag og målte søvn osv. kjørte en 45 minutters spasertur med Strava løping (GPS og pulsmåling på) søndag ettermiddag. Da hadde 23% lading igjen. Spotify er tilgjengelig og fungerer både online og offline. Det eneste minus så langt er at Google Assistant ikke eksisterer og Bixby suger (kan ikke engang snakke svensk).

Google

05.01.2020
God klokke for den prisen. Har hatt det i knapt 2 måneder nå, og batteriet er helt ok. Har ladet om kvelden, så gått på ski i 2 hele dager og har omtrent 20% igjen om morgenen på dag 3. Tror det er bra med ca 6 timer trening i kulda begge dagene. Dessverre er det ingen ski i appen, men kan bruke sykling i stedet. Svømming fungerer veldig bra, fornemmer svømmemetoder og bassengets lengde samt antall svømmer / lengder. Registrer antall lengder og ganger. Selv under svømming, synes jeg pulsmåling fungerer bra. Det jeg savner er høyttalere, hadde en Gear S3 før, og når du går på ski er det godt å kunne svare på telefonen rett i klokka. Nå må du fjerne vanten og fiske opp telefonen. Glasset er enda mer utsatt for dette, den gamle bjellen hadde husringen som beskyttet glasset noe. Kan tenke meg at det lett kan være riper og mulig skade på dette over tid.

Google

19.11.2019
Endret 27.11.2019
Det markedsføres som en klokke for de aktive. Men er heller for den passive. Det fungerer bra for å lese varsler fra mobilen, som vibrerende og lydløs vekkerklokke om morgenen, rimelig bra som skritteller. Men slett ikke for trening. I hvert fall ikke hvis du vil følge med på pulsen. Jeg har relativt slappe armer og håndledd, men det er fortsatt elendig å føle pulsen min, selv når hjertet mitt dunker og jeg er over 140 bpm. Med det jeg vet i dag ville jeg nok tenkt en ekstra gang før jeg kjøpte den. Jeg er virkelig fornøyd med det meste av resten. Edit: Brukte den i omtrent seks måneder. Edit 2: Har lagt merke til at pulsmåleren fungerer mye bedre hvis jeg strammer armbåndet ordentlig. Heves til 7/10.

Google

03.11.2019
Fungerer ikke med Android 10

Google

Side 1