Tile Pro (2018)

Tile Pro (2018)

 • Antall: 1 stk
 • Rekkevidde: 90 m
 • Tilgjengelige farger: Sort, Hvit, Grå
Rangering 1 i Sporingsbrikker
Sammenlign priser på alle Tile Sporingsbrikker
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Tile Pro (2018)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Antall: 1 stk
 • Rekkevidde: 90 m
 • Tilgjengelige farger: Sort, Hvit, Grå

2.8 av 5 stjerner

Basert på 4 anmeldelser

Sortert etter dato
19.07.2019
  d
  dareknowak
  Kjøpte en og testet fordi ideen var at jeg ville ha dette på katten min. Sender min sønn bort med den nedover gaten, ifølge appen og kartet, slik at flisen forblir hos meg selv om sønnen min beveger seg. Han gikk 250 meter unna, flisen står fremdeles ved meg, og sier i nærheten, sender av et lydsignal, det vises i det minste selv på 250 meter avstand, noe som er bra. Jeg går mot sønnen min, flisen følger meg hele veien helt, etter at jeg har kommet frem, går jeg tilbake igjen, da fliser fortsatt følger med litt og deretter forblir halvveis, er stillingen til slutt ikke hvor den sist ble sett eller hvor jeg gjenstår. Når min sønn går mot meg, står flisene der den stod hele tiden sist, den forblir, til han når meg, så skifter flisen og ligger ved siden av meg igjen. Sammendrag, en god ting hvis du vil lyde for å finne noe, for eksempel i et hus, men kartfunksjonen og alt annet er helt meningsløst og ikke fungerer i det hele tatt, ingen posisjon blir riktig. Så for meg er det helt ubrukelig.

  Google

  16.05.2019
   f
   freddaasp
   Nå begynner det å se ut som noe. Har hatt tidligere Tile-varianter også. Men de har vært altfor korte i omfang og hadde altfor lavt volum og et innebygd batteri som ikke kunne byttes ut. Denne flisen har god rekkevidde, høres høyt og du kan selv endre batteriet. At andre kan flise brukere han finner min flis hvis jeg mister det er flott. (Merk at andre brukere ikke ser min flis). Jeg har totalt 5 fliser til bilnøkler, lommebok, jobbnøkler etc. Erstatter disse på grunn av Pro-versjonen, da den er helt overlegen til de andre modellene. Jeg anbefaler alle som skal kjøpe en flis til å velge noe annet enn pro. Jeg drar av en stjerne fordi noen funksjoner må betale månedlig avgift for å få. Litt snike, tjenesten som mobilalarmen når lommeboken eller jobbnøkkelen mister kontakten, hadde vært hyggelig å bli ledig. Da er det ganske dyrt. Et tips er også at du setter opp i mobilen slik at Tile-appen ikke går ned i naturen for å spare batteri. Hvis dette skjer, mister man kontakten, men logger også hvor og når telefonen og flisene hadde kontakt sist.

   Google

   15.02.2019
   Endret 19.02.2019
    S
    Snillet
    Som tidligere brukere (takk chris1a!) Nevnt på andre fliser, er abonnementsavgift lagt til for enkelte bruksområder _ brukt i annonseringen deres. Denne prisen for en påvist ikke-vanntett BLE-modul bør virkelig omfatte appavgiften.

    Google

    02.02.2019
     r
     riverosiri
     Veldig bra sporing. Fungerer feilfritt med appen.

     Google