Philips 276E8VJSB

Philips 276E8VJSB

 • Maks oppløsning: 3840x2160
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 60 Hz
Rangering 25 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Philips PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Philips 276E8VJSB

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Maks oppløsning: 3840x2160
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 60 Hz

4.1 av 5 stjerner

Basert på 14 anmeldelser

Sortert etter dato
12.07.2019
Endret 13.07.2019
  H
  Heteroptics(3 anmeldelser)
  Den jeg kjøpte hadde ingen døde/stuck piksler, den hadde ikke ujevn bakgrunnsbelysning/IPS glow/bleed. Kvalitetsfølelse, god OSD, alt i alt super fornøyd. Noen uker tidligere kjøpte jeg Acer 4k 144hz skjermen til 10k, den hadde mye mangler og dårlig kvalitetsfølelse og horrible OSD. Denne skjermen er perfekt, det eneste jeg savner er mer enn 60hz, men om du er på utkikk etter 4k 27", 60hz er denne skjermen uslåelig! Betalte 2800 , men kunne betalt 3k + og vært like fornøyd. Dersom du bruker den medfølgende HDMI kabelen og bruker AMD ; husk å endre til full rgb pc standard i amd driveren (hvis ikke blir det MERKBART MYE dårligere farger), google it. Det er også noe tilsvarende som må gjøres dersom du bruker nvidia. Dersom du bruker DP er det ikke noe problem.
  30.06.2019
   H
   HansKPersson
   Kjøpte denne skjermen når det trengs med god skjerm for 3D-modellering og 4K-oppløsning, super fornøyd med farger og skarphet, så jeg begynte å klage på min 4K UHD TVs farger og skarphet i stedet. kan anbefale denne skjermen. bare spilte dataspill noen minutter på denne skjermen, så det kan ikke gi noen direkte vurdering i dette området, hvorfor ikke hvorfor jeg kjøpte det!

   Google

   19.06.2019
    m
    mradde
    Prisen er helt fantastisk for denne skjermen. Mange andre 27 "4K IPS koster dobbelt så mye, og jeg er tvilsom at de dyrere ville utføre mye bedre. Har testet 3 deler av denne typen. Imidlertid hadde to av dem en død piksel. Sannsynligvis merk ikke engang en død piksel på 4k 27 ". Ingen av disse tre hadde bakgrunnsbelysning, blødning eller oversvømmelse, i det minste ingenting merkbart i mørkt rom og svart bilde. Imidlertid skjer IPS-glød på et svart bilde. Kjør den mot en MacBook Pro 2018 med USB-C til Displayport-kabel fra Deltaco og få 4k 60hz. Vekt det ned til 1440p i MacOS, og det fungerer bra med veldig skarpt bilde. Minus for ingen VESA eller ikke justerbar i høyde. Men jeg visste det før jeg kjøpte. Gitt kjøpet!

    Google

    13.05.2019
    Endret 29.05.2019
     x
     xonium
     Virkelig god skjerm for pengene. Hvis du vil ha 4k i denne størrelsen for maks 3000 SEK, kan dette skjermbildet være det beste valget akkurat nå. For 2-3 tusen flere blir du sannsynligvis bedre. Noen hevder at du ikke får mer arbeidsplass i 4k med denne skjermstørrelsen. Jeg er uenig. Siden liten tekst blir ekstremt klarere, er det utmerket å skalere bildet bare 125%. Tidligere hadde 2 stk 25 "WQHD (2560 × 1440) dell skjermer ved siden av hverandre (skalert 125-150% på dem). Dette skjermet erstatter dem, med den bonusen at jeg nå får totalt flere piksler og skarpere tekst. bra: - 4k, gir mer arbeidsplass og klarere / skarpere tekst. - Tilstrekkelig gode farger, lysstyrke, kontrast for kontorarbeid. Passer til bilde / fotobehandling hvis den ikke er på et høyt faglig nivå. dårlig: Har noen forstyrrende skyighet / grittiness i det hvite og ikke helt så god lysstyrke og kontrast som man måtte ønske seg. Tok deg tid til å bli vant til når du kommer fra en skjerm som var bedre på dette. Betrakningsvinklarna. På bunnen av hjørnene blir det vanskelig å se tydelig, for eksempel. les tekst. EDIT: Se nå at det er bakgrunnsbelysning. Ingen VESA-montering.

     Google

     04.04.2019
      A
      Ashkan77
      + Giant bra bilde. + Bra pris. - Min skjerm var litt skrå, så jeg måtte sette noe under ett ben for å balansere det. - HDMI fungerte ikke med GTX970, men jobbet med ombordgrafik. Dermed jobber DP med både om bord og GTX970. - Noen ganger når du starter Win10 igjen, er skjermen ikke satt i tide, så du må starte på nytt fra en annen tilkoblet skjerm, men da fungerer den. - Lysstyrken kan ikke settes "ultra mye" hvis du ønsker det. Jeg hadde min siste skjerm på gigantisk lav lysstyrke og hadde blitt vant til det. Denne skjermen var mye lysere ved 0% lysstyrke enn min forrige skjerm. Men som sagt, det var bare meg som ønsket en veldig lav lysstyrke, det store flertallet ville aldri ha så lav lysstyrke likevel ... Overalt er det en veldig rimelig skjerm. Spesielt hvis du er på et budsjett. 4k, 27inch, IPS, tynne kanter; alt det for bare 2700kr.

      Google

      Side 1