Philips 276E8VJSB

Philips 276E8VJSB

(11)
3.9(11 anmeldelser)
Sammenlign
Sammenlign med andre produkter
  • 3840x2160
  • 27 Tommer
  • 60 Hz
  • 16:9
  • IPS
  • LED (lysdiode)
  • Maks oppløsning: 3840x2160
  • Bildestørrelse: 27 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 60 Hz
Sammenlign
Sammenlign med andre produkter

3.9 av 5 stjerner

Basert på 11 anmeldelser

Sortert etter dato
13.05.2019
x
xonium
Virkelig god skjerm for pengene. Hvis du vil ha 4k i denne størrelsen for maks 3000 SEK, kan dette skjermbildet være det beste valget akkurat nå. For 2-3 tusen flere blir du sannsynligvis bedre. Noen hevder at du ikke får mer arbeidsplass i 4k med denne skjermstørrelsen. Jeg er uenig. Siden liten tekst blir ekstremt klarere, er det utmerket å skalere bildet bare 125%. Tidligere hadde 2 stk 25 "WQHD (2560 × 1440) dell-skjermer ved siden av hverandre (skalert 125-150% på dem). Dette skjermet erstatter dem, med den bonusen at jeg nå får flere piksler og skarpere tekst totalt. bra: - 4k, gir mer arbeidsplass og klarere / skarpere tekst. - Tilstrekkelig gode farger, lysstyrke, kontrast for kontorarbeid. Passer til bilde / fotobehandling hvis den ikke er på et høyt faglig nivå. dårlig: Har noen forstyrrende skyighet / grittiness i det hvite og ikke helt så god lysstyrke og kontrast som man måtte ønske seg. Tok deg tid til å bli vant til når du kommer fra en skjerm som var bedre på dette. Betrakningsvinklarna. På bunnen av hjørnene blir det vanskelig å se tydelig, for eksempel. les tekst. Ingen VESA-montering.

Google

04.04.2019
A
Ashkan77
+ Giant bra bilde. + Bra pris. - Min skjerm var litt skrå, så jeg måtte sette noe under ett ben for å balansere det. - HDMI fungerte ikke med GTX970, men jobbet med ombordgrafik. Dermed jobber DP med både om bord og GTX970. - Noen ganger når du starter Win10 igjen, er skjermen ikke satt i tide, så du må starte på nytt fra en annen tilkoblet skjerm, men da fungerer den. - Lysstyrken kan ikke settes "ultra mye" hvis du ønsker det. Jeg hadde min siste skjerm på gigantisk lav lysstyrke og hadde blitt vant til det. Denne skjermen var mye lysere ved 0% lysstyrke enn min forrige skjerm. Men som sagt, det var bare meg som ønsket en veldig lav lysstyrke, det store flertallet ville aldri ha så lav lysstyrke likevel ... Overalt er det en veldig rimelig skjerm. Spesielt hvis du er på et budsjett. 4k, 27inch, IPS, tynne kanter; alt det for bare 2700kr.

Google

29.03.2019
W
WIRN
Jeg er hekta på kjøpet. Visst, det ville være fint med høyde og nedre stand, høyere oppdateringshastighet og HDR-støtte, MEN for de skjermene mange ganger mer. Jeg ga 2700 for skjermen og for det får du mye skjerm for pengene. 4K ips-panelet har et veldig fint bilde med god fargegjengivelse, kontrast og andre ting du kan ønske deg. Perfekt for bilde / videoredigering eller koding. Jeg har også testet og spilt noen FPS-spill med skjermen, og hvis du ikke er kresen, virker den bra, til tross for skjermens 60 Hz. Noen her tror standen er plast og 27 inches er for liten til 4K, men jeg er ikke enig.

Google

21.02.2019
t
timofej
Ingen kommentarer på bildet, men selve konstruksjonen er veldig liten og plastisk. Du ser at det er en billig skjerm i hver detalj. Jeg savner de fleste to ting - evnen til å justere skjermen i høyde (skjermen er for høy i lengden, 176 cm) og usb-utganger. Så du er bekymret for ergonomi og ønsker å kunne justere skjermen vertikalt, det er ikke for deg. Hvis du enkelt vil koble telefonlader eller annet tilbehør direkte til skrivebordet, er det heller ikke for deg. Men dette problemet kan muligens løses ved å kjøpe et eget USB-hub. Hvis du er en høy person, trenger ikke USB-porter, ikke så kresen med byggekvalitet og ønsker å lagre noen tusen, er dette et godt valg.

Google

18.02.2019
Endret 19.02.2019
y
yamagucci
Ok, nå stopper vi litt med ukritiske feiringer, dette er ikke verdens beste skjerm. Men ganske bra for prisen. En liten bakgrunnsbelysning, gjennomsnittlig god uniformitet (aldri sett noe 100% jevnt panel), men veldig høy kontrast og meget godt fabrikkkalibrert bilde. Den største minus jeg ser for bildet: fargerommet går ikke av sRGB. Hvis du ikke forstår hva dette betyr - spiller det ingen rolle. Kjøp og vær glad! Målbar vurdering 7.7 Protip: Sett Gamma -> 2.4

Google

Side 1