JBL Charge 4

JBL Charge 4

  • Bluetooth
  • Batteridrevet
  • Effekt: 30 W
Rangering 4 i Mobilhøyttalere
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

JBL Charge 4

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.1 / 5
(10 anmeldelser)
5
(7)4
(2)3
(0)2
(0)1
(1)
Sortert etter dato
21.11.2019
Kjøpte høyttaleren gjennom computersalg.no. Perfekt levert og innen rimelig tid. Denne lille kraftpakken fra JBL leverer som forventet til prisen. Anbefales! :-)
03.07.2020
Utrolig gode høyttalere sett til prisen! Kjøpte en JBL Charge 4 etter å ha lest alle positive anmeldelser, og jeg kan være enig i at dette er en høyttaler som virkelig presterer til prisen! Lading 4 er bærbar nok, men pakker samtidig en rik nok lyd til å glede seg både innendørs og utendørs - i ethvert miljø! Lyden er virkelig full, det er rikelig med bass og bra med diskant, musikken høres utrolig bra ut! Siden lading 4 er vannavstøtende, trenger du ikke å bekymre deg for om det blir skvett regn når du er på eventyr, kan høyttaleren takle miljøet uansett hva! Den er også relativt kompakt, noe som er flott fordi det kan passe i både vesker og ryggsekker. Designet er også veldig stilig og diskret etter min mening. + MYE lyd for pengene! + Kompakt og bærbar + Billig + Stilig og diskret design + Lang batterilevetid + Tåler alle miljøer -Lett kort Bluetooth-område (ca. 15m) Hvis du er ute etter en bærbar og glatt høyttaler som takler alle miljøer og samtidig har en dyp, full og høy lyd som du kan ta hvor som helst, bør du absolutt kjøpe JBL Charge 4. Det er definitivt et av de beste kjøpene mine og jeg angrer ingenting! Rett og slett en fantastisk høyttaler som presterer godt over prisen!

Google

26.05.2020
Bare god erfaring så langt. Lyden av forventning selv i utemiljøet. Godt press i basen uten å tape for mye i det andre registeret. Føles veldig robust. Å kunne lade mobiltelefonen din er en god bonus.

Google

04.05.2020
Har kunnet teste høyttaleren i noen timer og er generelt veldig fornøyd. Hadde litt høyere forventning til basslyden, men for pris, vekt, utseende og lydkvalitet var det et godt kjøp. Fikk min for 1000 kr med en god rabatt på JBLs hjemmeside. =) Virkelig klar og skarp lyd. Du tror ikke at det er en monohøyttaler i vanlig romlytting. Brukes som en treg lader for mobiler (ikke hurtiglading) som er praktisk. I tillegg er dette en av få bærbare høyttalere som har USB-C som inngang. Perfekt slik at du ikke trenger å gå med en adapter for mikro-usb da vi ikke har noen ting igjen i husholdningen. Synd, men må trekke en stjerne fordi JBL ikke tilbyr Bluetooth 5.0, LDAC-kodekstøtte og en høyttalertelefonmikrofon, men ellers er dette et kvalitetsprodukt som vi vil ha i mange år.

Google

29.11.2019
Har testet på det meste en håndfull mobile høyttalere og den siste opplevelsen fra Jabra Soulmate, som er helt OK. Behovet har vært en høyttaler på arbeidsområdet og hovedsakelig tilkobling via Bluetooth til en liten NUC på skrivebordet. Å ha en 3,5 mm kabel kuttet ut foran på NUC var ikke et alternativ (det er nok med andre kabler som skjerm etc. Etter googling landet jeg i JBL, men var usikker på om jeg skulle gå på JBL Xtreme 2 eller JBL Charge 4. Jeg var mest bekymret for en dybde i lydbildet og at lyden ville høres skurrende ut av mangel på bass. Åh, jeg er så glad for at jeg valgte JBL Charge 4! Jøss, for en lyd! Det er nok og kommer over, og jeg er virkelig, veldig fornøyd med lydbildet. JBL Xtreme 2 hadde vært altfor stor og vært - et ekstremt valg. Den kjører ikke på elektrisk kraft - men - jeg har likevel lagt den i en USB-lader slik - den lades nå konstant. Sak avsluttet. Kjøpte på Black Friday for 1 333 svenske kroner og for den summen er høyttaleren en cap. Har ikke noe negativt å kommentere så langt. Bør være interessant å ta den med til stranden i sommer. La oss bare håpe det varer i lang, lang tid. EDIT: Bare blitt enda lykkeligere over at det er mulig å slå av / på og tilkoblingslyder (som er høye og kan forstyrre om kvelden for andre i nærheten). Bare last ned "JBL Connect" som en app på mobiltelefonen din (Appstore eller Google Store) og slå den funksjonen av. Gull verdt det!

Google

Side 1