Apple Watch Series 4 44mm Aluminium with Sport Band

Apple Watch Series 4 44mm Aluminium with Sport Band

  • Operativsystem: Apple Watch OS
  • Funksjoner: Barometer, Innebygd pulsmåler, Innebygd høyttaler, Innebygd kamera, Innebygget trådløs lading, Vibrasjonsvarsel., Innebygd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer
  • Trådløst nettverk
Rangering 42 i Smartklokker
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Apple Watch Series 4 44mm Aluminium with Sport Band

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.6 / 5
(14 anmeldelser)
5
(12)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
02.05.2019
Gjort det digitale livet mitt mye enklere å håndtere og hjelper meg med å holde gode vaner for en bedre livsstil.
14.10.2019
Som vanlig fra Apple. Konsekvent følelse av høy kvalitet, pent og profesjonelt pakket. Har en versjon 3 før og var litt skeptisk om jeg skulle ta dette "lille" skrittet. Men hva en forskjell. Hele enheten endres i både form og skjermstørrelse (+ ca. 30%). Nå kan du se all info tydelig og godt, og den lille justeringen av formen gjør at klokken ser mindre "kantete" ut. Det ligger bedre mot håndleddet - det er tydelig synlig under skjorta og jakken - klokken "glir" under en god måte. Når det er sagt, et anstendig steg opp fra 3. og i tillegg hoppet jeg over det 5., ikke verdt 1000 kr for alltid på. Tror det fungerer bra med at det lyser når du ser på klokka.

Google

26.06.2019
Brukes til å bruke min Apple Watch når jeg løper, og det fungerer fint!

Google

24.06.2019
Tror det er en utrolig kul klokke med mange funksjoner, perfekt treningsklokke, men også for daglig bruk. Morsomt med puls og trinnmåler, motiverer klokken meg til å trene når du får dårlig samvittighet når du ikke har oppnådd dagens mål. Har gradvis økt mine daglige mål siden jeg fikk klokken og føler at tilstanden har blitt bedre. Mange mennesker vil se på klokken når jeg viser det, ikke alle som synes å vite at Apple også lager klokker. Prisen kan ikke være berettiget da det er klokker for SEK 2500 som gjør det samme. Men en ting jeg synes er utrolig praktisk, er at du åpner Macbook Pro ved hjelp av klokken og så du føler deg litt vibrasjon i armen når datamaskinen er låst opp, så trenger du ikke skrive inn passordet. Den andre dagen ble også min robotgräsklipper fast og da fikk jeg en melding på klokken via appen. Apple Watch 4 er tydeligvis en klokke som trekker oppmerksomhet, og så mange er nysgjerrige på det, har ingenting å legge merke til på det ennå. Med esim trenger jeg heller ikke å bringe mobiltelefonen hvor som helst, veldig praktisk. Bare føl deg at jeg trenger å få et anstendig BT-headset. Batetiden er ok, har aldri gått tom for batteriet om dagen. Det er også lett å få tilgang til flymodusen og også å sette opp for trening i vann.

Google

26.04.2019
Tror dette er en god trenings klokke. Pulsmåleren er stabil og presis. God skjerm, komfortabel. Det eneste jeg egentlig savner, er sannsynligvis å kunne kjøre Spotify offline, så jeg trenger ikke å bringe telefonen i gang.

Google

Side 1