Samsung C27JG50

Samsung C27JG50

  • Maks oppløsning: 2560x1440
  • Bildestørrelse: 27 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung C27JG50

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.4 / 5
(14 anmeldelser)
5
(10)4
(4)3
(0)2
(0)1
(0)
Sortert etter dato
27.04.2020
God skjerm! Eneste jeg mangler med denne er freesync.
28.12.2019
Fikk denne i bursdagsgave tidligere i år. Har fungert som fjell! Mye skjerm for pengene her!
02.08.2020
Endret 05.08.2020
Oppdatering 2020-08-05: Hadde et lite problem: Skjermen går ikke i dvale, men prøver gjentatte ganger å finne signalet selv når datamaskinen er slått av, vil se om dette fungerer bedre med en annen kabel. Derfor skrudd av skjermen med strømknappen i går, i dag startet den ikke med strømknappen, men måtte slås av og på igjen ved stikkontakten. Fortell oss gjerne om du har lignende problemer, eller om dette er en "mandagskopi" ... (Dette ser også ut til å ha blitt nevnt av andre brukere på Samsung-produktsiden.) Opprinnelig vurdering: Har installert High Refresh Rate-skjermer med andre, men ønsket å vente til de (og overføringen) ble litt bedre ... Bruker dette som sekundært sammen med to 4K-skjermer, dette erstatter en SwedX 28 "VA 4K Freesync med virkelig loslitt synsvinkler . + Fin kvalitet, som bildekvaliteten, noen ser ut til å klage på dette på Amazon, men lurer på om det ikke er noen utgaver med forskjellige paneler, dette kalibrert uten videre. Ingen IPS / OLED, nei, men de eneste synsvinklene gjør det vanskelig for meg å gå tilbake til TN. Virkelig gode synsvinkler også sammenlignet med andre VA-paneler, IMO. + Ekstern strømforsyning, liker dette mest fra et rett til reparasjonsperspektiv, hvis det slutter å fungere kan du få en ny sendt til deg uten å måtte demontere og sende hele skjermen tilbake til produsenten. + Matte skjermoverflate (smak, men liker å ha litt annerledes). + Virkelig som joystick-menyen, forstår ikke hvorfor det er så vanskelig for produsentene å fikse fornuftige menyer på skjermene sine. Her trenger du ikke å jage 4-5 knapper i mørket, og at hvis du er heldig nok til å ha fysiske knapper i det hele tatt. + Leverte HDMI-kabel er av god kvalitet. DP-kabel ikke inkludert. ~ Påvirker ikke karakteren. Ikke helt overbevist om et buet panel, vil nok ha det mye mer som et primært, der det virker interessant, men som sekundær havner du litt borte fra den optimale vinkelen noen ganger, er synsvinkler helt OK, men på den annen side er det noe geometrisk forvrengning. Ikke så farlig, og sannsynligvis en vane. ~ Arbeid pågår: Får hoppet over rammer på dette med UFOs-test (AMD 1950X, ASUS Zenith Extreme, 2080Ti), ser ikke ut til å være merket i bruk, men bør feilsøke med dette som den eneste skjermen. - Noe tykt for en moderne skjerm, tenkte overhodet ikke på dette før jeg monterte den på VESA-armen og den stikker ut noen centimeter. - Mangler Freesync / GSync til denne prisen.

Google

04.05.2020
Endret 28.06.2020
Etter kalibrering synes jeg den leverer bra, ikke bare for den prisen, men godt over alt! Veldig imponert, selv om jeg tror menyknappen på bunnen kunne vært bedre. Legg ikke merke til å nå ghosting eller blødning, kjør de fleste fps-spill med rask action. Gir gode farger på lys. Gjør under 3k til et flott kjøp. Ingen synkroniseringsteknikk, men jeg har nok kraft til å holde godt over 60 fps i ultra 1440p. Noen klaget på stativet? Mange skjermer har dårlige stativer, kjøper et skjærestativ og tingen er løst

Google

15.05.2020
Kjøpte dette på Komplett.se fordi det fikk så fine anmeldelser og jeg trengte en ekstern skjerm for å utfylle den bærbare datamaskinen min på flere hjemmejobber på grunn av Coronavirus. Størrelsen er perfekt for hjemmekontoret, og du får mye skjerm (god oppløsning) for pengene (2999 kr). Jeg spiller imidlertid ikke så jeg tør ikke kommentere om skjermen er bra for dette også. Det som dessverre IKKE var bra, er at høyre side av skjermen var betydelig lavere enn venstre side (full 8mm), dvs. at hele skjermen skråner betydelig til høyre. Dette er et ekstra stort problem siden skjermen har en fast fot og ikke kan justeres / vippes på noe tidspunkt. Ved kontakt med forhandleren Komplett vurderte de det ikke som en produksjonsfeil, men på den annen side klarte de å gi en prisreduksjon på 300 svenske kroner. Jeg gikk med på dette fordi jeg ikke hadde energi til å angre kjøpet og ikke vil være uten skjerm under prosessen med å angre og bestille nye. Min løsning er å bruke vanlige "stolputer" under høyre side av skjermens fotstøtte. Det fungerer, men ser ikke veldig bra ut. I ettertid hadde jeg heller kjøpt en skjerm med justerbar skjerm (både vertikalt og horisontalt) for å sikre at du ikke forstyrrer skjermens dårlige byggekvalitet. Blir det for forstyrrende, selger jeg dette som brukt og kjøper en annen mer fleksibel modell. Vi får se.

Google

27.03.2020
Fantastisk god skjerm synes jeg, bestilte dette i karantene. Den buede skjermen skaper en fin effekt, og jeg har ingenting negativt å si etter en ukes arbeid.

Google

02.02.2020
2K skjerm, 144 Hz med et VA-panel. For sin pris for øyeblikket anbefaler jeg det på det sterkeste. Veldig hyggelig å bruke, vakker oppløsning, vakre farger. Lar deg spille og se filmer / serier uten bekymringer. Jeg betalte 320 €, men den lavere prisen gir meg råd. Jeg anbefaler.

Google

23.10.2019
Jeg liker veldig godt denne skjermen. Imidlertid synd at den ikke har noen form for Freesync, ville være helt perfekt ellers.

Google

23.05.2019
Kjøpte dette for en uke siden. Må si jeg er svært fornøyd.

Google

07.03.2019
Et stort løft fra mine gamle 22 tommelfinger som rullet på i 1920 * 1080 @ 60Hz, ingenting annet enn fornøyd!

Google

Side 1