Samsung C27JG50

Samsung C27JG50

 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Rangering 4 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Samsung PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung C27JG50

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.3 av 5 stjerner

Basert på 6 anmeldelser

Sortert etter dato
23.05.2019
  Kjøpte dette for en uke siden. Må si jeg er svært fornøyd.

  Google

  07.03.2019
   A
   AlvarF
   Et stort løft fra mine gamle 22 tommelfinger som rullet på i 1920 * 1080 @ 60Hz, ingenting annet enn fornøyd!

   Google

   16.01.2019
    w
    wastah
    Gikk fra en veldig gammel skjerm og så føles alt som et stort pluss, oppløsning, 144Hz, farger, lysstyrke etc ... Føltes litt ut av spørsmålet med en buet skjerm i begynnelsen, men du blir vant til det raskt. Som andre har sagt, føles stativet ganske billig og rister hvis du treffer bordet for hardt. Skjermen kan vippes bare bakover, og det er litt trist å gjøre det, du må snu skjermen slik at den står sidelengs og deretter holde stativet mens du trykker på den øvre delen av skjermen lett. Menyene på displayet er enkle å betjene og bruke ved hjelp av en liten "pinne" som befinner seg midt på skjermen. En plagsom ting hvis du har skjermen i samme rom som du sover er at LED-lampen i standardversjon lyser når skjermen er i standby, men dette kan endres i menyene. Til slutt er jeg fornøyd da det var en solid oppgradering fra min side, ved hjelp av skjermen som en allsidig skjerm, og det fungerer bra for det, og det føles veldig rimelig. (3390 :-)

    Google

    26.11.2018
     Z
     Zhaggy
     Jeg gikk fra en 1080p @ 75hz skjerm til forskjellen er enorm. positive: - Det går i sann 144hz - Jeg gjorde alle tester for spøkelse og hoppet over rammer, og denne skjermen ga dem alle. - Fargene er veldig gode, og de forskjellige bildemodiene er faktisk veldig godt kalibrert for hva de er for; så mye så at jeg faktisk kjører FPS-innstillinger for å spille PUBG eller RPG-farger for FFXV og TW3 og så videre. negativer: - Basen er billig. Det kommer ikke til å justere eller justere og hele greien slår når du shaker på skrivebordet. - Den kommer bare med en HDMI-kabel, ingen Display Port. (btw hvis du kjøper dette, plugger du den medfølgende HDMI-kabelen på "HDMI 2" -porten på skjermen, støtter ikke "HDMI 1" -porten 1440p @ 144hz). - Ingen AMD Freesync. Det gjør ikke bry meg personlig fordi jeg har en videokamera, men dette kan være en avtalebryter for mange mennesker. - Min prøve kom med som 3 døde piksler, men det kan skje med bokstavelig talt en hvilken som helst skjerm.

     Google

     26.11.2018
      J
      Jakobkopkop
      Har brukt skjermen for noen dager nå, og vil gi mitt første inntrykk. Jeg fikk skjermen til 3290kr på svart fredag ​​så jeg fikk det til en god pris. Pros: -Skermen er veldig fin og har små bezzels. -144 hz med 2k er en flott opplevelse. Tidligere brukt en 60 hz skjerm med 1920x1200 skjerm. Og det er en stor forskjell. -Sett oppsettmenyen enkelt navigeres og fungerer bra. Det er flere forskjellige klargjorte skjerminnstillinger du kan velge. T.e.x FPS, RPG eller RTS. - VA-panelet gir fantastiske synsvinkler og hvor jeg sjekket skjermen var perfekt. Cons: -Standen som holder opp på skjermen føles litt billig og rister på bordet rister hele skjermen. -Man kan ikke heve skjermen, vippe den eller noe sånt. Du har en vinkel, og det er det. -For å få 144 hz trenger du en visningsport eller en HDMI 2. Konklusjon: Det er en veldig god skjerm og vil definitivt anbefale hvis du kan overse dem små problemer.

      Google

      Side 1