Kategorier
Prisjakt

JBL Reflect Mini 2 BT

JBL Reflect Mini 2 BT

  • Trådløs overføringsteknologi: Bluetooth
  • Hodetelefondesign: In-ear
  • Trådløs
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

JBL Reflect Mini 2 BT

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3 / 5
(22 anmeldelser)
5
(8)4
(4)3
(0)2
(3)1
(7)
Sortert etter dato
d
desibel32

1 anmeldelse

10 måneder siden
Veldig god lyd, sitter utrolig godt under løping, ingen problemer
2 år siden
Dårlig Bluetooth ofte brudd svært irriterende for da virker de ganske enkelt ikke😒
T
Toffemats

32 anmeldelser

2 år siden
Veldig god lyd og grei bass når den skrues litt opp. Sitter veldig godt i ørene og faller aldri ut. Andbefales
F
Fantomet11

10 anmeldelser

2 år siden
Elendig passform. Umulig å få til å sitte i ørene. Har forrige versjon, og var superfornøyd med dem - de satt perfekt. Derfor regnet jeg med at disse var minst like gode, men av en eller annen grunn har de klart å ødelegge passformen helt. Nødløsningen har blitt at jeg har tatt gummiproppene fra versjon 1 og satt på versjon 2. Det hjalp.
17 dager siden
Ikke kompatibel med Android 10. Les på internett.

Google

20 dager siden
Hvis du har tenkt å bruke en Android-telefon, vær forsiktig! Var fornøyd til nylig, les nedenfor hva som gjorde meg skuffet (brukte dem i nesten 2 år). De passer bra, ok lyd for det de er til (ikke studiohodetelefoner) og god batterilevetid. Kjøpte imidlertid en ny telefon i dag, og det viser seg at hodetelefonene ikke er kompatible med Android 10! Har søkt etter mer info, men løsningen ser ikke ut til å være i arbeid. Dette betyr at hodetelefonene har en levetid som er begrenset av når Android oppdateres, ikke av kvaliteten på produktet generelt. Ble virkelig skuffet!

Google

4 måneder siden
+ Passer godt. + Ganske god pris. -Lyden er ikke bra. Absolutt ingen bass og lyden er livløs. -Ledningen føltes veldig tynn og at det kan være et problem i fremtiden. Hadde anbefalt å kjøpe noen andre triks!

Google

5 måneder siden
Har disse når jeg løper, og de fungerer feilfritt. God lyd og passer veldig godt i ørene. Brukt med Garmin Forerunner 245 Music.

Google

6 måneder siden
Møkk. Kan ikke kobles med Huawei P30. Jeg ringte JBL-støtten som i utgangspunktet trakk på skuldrene. "Ja, vi har kjent problemer med noen modeller, så ikke mye kan gjøres med det." Jeg klarte å koble dem med en Huawei P10. Som det føltes etter en kort lydtest, ville jeg ha beholdt dem hvis de hadde jobbet med min egen telefon, men nå vil den selvfølgelig bli returnert.

Google

ett år siden*
Dårlig holdbarhet. Det første paret varte knapt et år. Det nye paret jeg fikk har allerede begynt å plage. Utslipp når den ikke er i bruk på en dag. Trekker mer batteri når det brukes også. Ikke anbefalt Oppdater I dag sluttet det nye paret helt å lade. Forvent ca 1 leveår.
*Endret 6 måneder siden

Google

Side 1