Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB - White Edition

Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB - White Edition

  • Støttede videoformater: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 2160p (4K Ultra HD)
  • Innebygd lagringskapasitet: 1TB
  • Lanseringsår: 2016
Rangering 11 i Spillkonsoller
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB - White Edition

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

4.4 av 5 stjerner

Basert på 7 anmeldelser

Sortert etter dato
01.03.2020
s
starsmaker0
Har hatt det i over ett år. Dessverre spiller jeg ikke så veldig ofte, men når jeg gjør det, er opplevelsen fantastisk. Selv om TV-en min er gammel, er det fint bilde og god kvalitet. Playstation 4 Pro laster raskt emnet noen ganger fansen litt. Kontrollen er ganske komfortabel, bedre enn PS3 tror jeg. Dels fordi den ikke er så glatt, og delvis fordi den er litt tykkere. Men spakene fungerer rart. Du må presse dem hardt ned for å løpe, for eksempel, og noen ganger lever de sine egne liv. Spillbildet snurrer noen ganger rundt selv om jeg ikke trykker på spaken ...

Google

09.09.2019
S
SonySamppa790
Den nyere roligere versjonen. Hadde den første versjonen, og denne er mye roligere!

Google

04.09.2019
C
Cirapple0
Har hatt det i litt over et år - vanskelig å ikke være fornøyd? Viften og uskarphet-leseren kan høres ganske mye ut når de snurrer opp, men uskarphetleseren dreier seg i utgangspunktet bare når du installerer eller starter spill, så snurrer de i jevn og fin hastighet. Viften er verre, ikke katastrofal, men det høres verre ut enn det jeg vil kalle en typisk datamaskin.

Google

17.09.2018
R
RickyDeg0
Min første konsoll i mange mange år, og jeg er imponert over hva de kan oppnå rent teknisk og forsvarlig! Kjøpte spillet "Spider-Man" og er utrolig imponert! Hva en grafikk! Hvilken lydmiks! Kan det være flere titler med lignende god lydmiks! Konsollen selv er god, grensesnittet er rotete og vanskelig å komme inn for en nybegynner. Ikke opplev så mye støy eller fanestøy ennå, for det meste bare i begynnelsen når du laster spillet. Så beroliger det seg. Kanskje vil det være vanskeligere hvis jeg kjører tyngre sekvenser og i 4K-oppløsning? Sjekkingen er praktisk å holde kontakten, og du vil raskt bli enig.

Google

07.09.2018
u
ubernice0
Beste PS4'n

Google

Side 1