Philips Hue White Ambiance 6500K 800lm E27 10,5W (Kan dimmes)

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Philips Lyskilder (256)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.96)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Utmerket
  7 dager siden
  Jeg fikk teste Philips Hue i samarbeid med Buzzador. Fleksibelt system som er kompatibelt med mange andre enheter og smarthus styringer. Gir godt lys og virker solid. Mulighet til å få flere hvitnyanser, og pæren kan i tillegg dimmes. Godt fornøyd med dette produktet.
 • Veldig bra
  8 dager siden
  Strålende fornøyd med å prøve dette i samarbeid med Buzzador. Veldig enkelt å koble opp og man kan knytte flere pærer til. Fint at man kan dimme lyset etter stemning - man kan ha leselys, lys for konsentrasjon, kveldslys og flere andre.
 • Perfekt
  10 dager siden
  Philips Hue er så bra! Vi har testet Philips Hue i samarbeid med Buzzador en stund nå!
  Vi er kjempe fornøyd hos oss. Dette kitet med Lyspære og fjernkontroll er veldig enkelt å sette opp. Det er bokstavlig talt bare å koble til å starte å bruke. Alle i huset forstår fjernkontrollen (Fra 3 og opp over). Det gir i tillegg veldig fint lys, enten man skal gjøre lekser, slappe av med dempet lys eller trenger litt sterkere lys til leking og lesing. Kan anbefale Philips hue på det sterkeste. Enkelt å bruke, enkelt å utvide.

  Vi har i tillegg testet dette med Philips hue White Start kit med 3 pærer og en hub, og har i kjøpt oss flere pærer utenom. Vi har planer om å gjøre alle lys i huset smarte med Philips hue, og alle muligheter det gir, med bevegelses sensorer, tidsstyring osv.

  Det er enkelt oppsett på alt, enkelt å utvide, enkelt å styre. Genialt at serialnummeret står direkte på pærene. Det fungerer også veldig fint sammen med Google Home.
 • Perfekt
  10 dager siden
  Har testa denne lyspæren og kontroll i samarbeid med buzzador Norge. Er til dags dato, etter ca rett over 1 mnd testing veldig fornøyd med denne type løsning. En enkel måte å få lys i hus som kan dimmes uten behov for elektriker. Anbefales på det varmeste!
 • Utmerket
  12 dager siden
  Har når testet dette produktet i en måneds tid gjennom buzzador. Har koblet det opp mot google home, og vekslet mellom å styre det fra app, google home og fjernkontroll.
  Det var lett å koble opp, og appen gir mange styringsmuligheter. Litt jobb å stille inn alle lyspærene til hvert enkelt rom. Lyspærene var nesten for store til taklampene mine, men det gikk akkurat. Fint at man kan skru lysbryteren av og på for å skru på lyset dersom man er på et rom uten å ha med mobil eller fjernkontroll. Har hatt på "routine" som gjør at lysene skrur seg av når jeg drar og på når jeg kommer hjem, dette har stort sett fungert bra. Bra dimming og fint å kunne stille inn på akkurat så kaldt/varmt lys man ønsker. Gleder meg til å bytte ut fler av lyspærene i leiligheten med lyspærer fra philips hue. Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Talestyring gjennom google home kan bli bedre, men det er vel først og fremst hos google home denne jobben må gjøres.
 • Perfekt
  13 dager siden
  Oppdatert : 13 dager siden
  Jeg er svært fornøyd med produktet! Har nå disse lyspærene i både stuen og på soverommet. Veldig greit å kunne dimme lyset fra sengekanten, i stedet for å røyse seg for å gjøre det på lysbryteren. Man tar bare med seg panelet når man går å legger seg.

  Jeg har også koblet de opp mot google home. Svært tilfredsstillende å be google skru oå lysene for meg :)
 • Utmerket
  15 dager siden
  I samarbeid med Buzzador.no fikk jeg lov til å prøve philips hue white ambience 6500k 800lm e27 10,5w. Et enkelt sett som blir levert med en bryter og en e27 pære. Ved åpning av pakken, får du veiledning om hvordan du kan koble den opp direkte. Det er altså ikke noe hokuspokus for å sette opp, bare plug and play.

  Når pæren er koblet inn i lampe, skru på bryter og bruk den medfølgende fjernkontrollen for å styre lyset. Et fantastisk alternativ dersom man ikke har dimmerbryter på vegg. Det finnes flere moduser fra kaldt til varmt lys og det går å dimme alle etter eget ønske.

  Ikke bare er det et heftig produkt, som er svært enkelt å koble opp, det er moderne og du vil elske det. Det eneste jeg reagerer på er prisen på pærene. Men det er dette som er forskjellen mellom vanlige pærer og zigbee pærer. Du betaler ikke for en "pære", du betaler faktisk for et elektrisk produkt som du får levert med garanti. Philips har derfor forsikret deg med et produkt av høy kvalitet. Og vis du ser på levetiden til pærene, så er dette en liten bagatell.

  Notér : ønsker du å styre pærer med smarttelefon, trenger du en bridge. Den finnes på mange steder.
 • Perfekt
  20 dager siden
  Var så heldig å få teste ut dette settet i samarbeid med Buzzador, og er strålende fornøyd! Philips Hue kobles så enkelt opp at nærmest alle kan få det til uten problemer. Helt nydelig med nye lysbrytere som festes enkelt hvor enn du måtte ønske da de festes med teip som holder godt. Dimme, bytte til dagslys, gulere lys på kveld for avslapping eller full styrke slik at en kan konsentrere seg over tid uten å bli sliten i øynene. Ekstra pluss med 6500K, dette er nemlig en god erstatning for plantelys :) Anbefales for alle som ønsker enkel lysbetjening eller mer avansert automatisering av hjemmet :)
 • Perfekt
  23 dager siden
  Supert produkt!
  Veldig lett å sette seg inn i hvordan det fungerer samt å koble sammen med Google home.
  Det mest behagelige lyset vi har hatt hjemme.
  Helt perfekt lys til hver anledning!
  Funksjonen hvor vi kan sette på lyset hjemme fra appen når vi er på jobb er veldig fint for oss som har hund.
 • Utmerket
  29 dager siden
  I samarbeid med Buzzador har jeg vært så heldig og fått lov teste dette produktet i en periode og kan si at jeg er mer enn fornøyd. Dette er ett produkt av god kvalitet og enkel å montere. Appen gir en rekke funksjoner, og jeg har testet alle og er kjempefornøyd. Jeg har koblet dette opp mot min Google Home og det gir en fantastisk opplevelse og enkel utførelse.

  Jeg anbefaler produktet til personen som elsker teknologi og variasjon. Passer for alle aldersgrupper.
 • Utmerket
  1 måned siden
  Enkelt å sette opp og pæren gir en fin belysning. Vi har ikke dimming i det elektriske anlegget vårt, så det var flott å få muligheten til å justere belysnigen mer. Hadde pæren i seg selv vært litt finere å se på, slik at den kunne vært i lamper med gjennomsiktig kuppel, hadde dette blitt full score. Uansett vil jeg si dette er et godg kjøp!
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Superenkelt oppsett! Fint å kunne endre fargetoner samt lysstyrke på lyset. Anbefales!
 • Perfekt
  1 måned siden
  Fungerer helt utmerket til å dimme en lampe og endre fargen på lyset. Enkelt å sette opp. kommer til å kjøpe flere.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Dette produktet fungerer utmerket til å kunne dimme belysningen til passe nivå og endre fargetonen til behagelige fargetoner. Enkelt å sette opp og kan også brukes sammen med mobiltelefonen.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Kjempefornøyd med produktet, veldig enkelt å bruke sammen med tilhørende app. Kan dimmes og stille inn selv, eller bruke de forhåndinnstilte "stemningene". Kan også styres fra hvor enn du måtte befinne deg, og du kan bruke den til å bli vekt av en stigende soloppgang. Her kan man ha det mye moro :)
 • Omtaler fra andre land

  Sortert etter dato

 • Perfekt
  3 dager siden
  Toppenprodukt. Enkel att "installera" och använda. Även riktigt bra att kunna styra lamporna genom telefonen när man är borta och kan komma hem till ett upplyst hem. Blir att köpa till fler lampor och tillbehör till fler delar av hemmet. Rekommenderas!
 • Perfekt
  4 dager siden
  Jag är mer än nöjd med Hue, att kunna automatisera mitt hem har länge varit ett mål fram tills nu. En av de bästa funktionerna med Hue-lamporna är i mitt tycke att du kan automatisera lamporna så att de släcks automatiskt när du lämnar ditt hem samt tänds så snart du gör entre i ditt hem igen.
 • Utmerket
  5 dager siden
  Helt klart en toppengrej! Älskar att kunna välja ljus efter behov och humör. Så himla nöjd att jag fått testa detta via Buzzador.
 • Utmerket
  7 dager siden
  Oppdatert : 7 dager siden
  Jag har fått chansen att testa denna lampa genom Buzzador och kan inte vara annat än nöjd.Att det går att ställa styrka och färgtemperatur enkelt gör ju att användningsområdet ökar markant. Från mysbelysning till städljus på ett kick. Kommer defintivt skaffa fler med mindre sockel också. Kan varmt rekommendera att köpa ett helt system så det går att styra lamporna via mobilen och lägga in wake-up funktioner och tidsinställningar.
 • Meget dårlig
  8 dager siden
  Oppdatert : 8 dager siden
  Vi är så nöjda med våra nya lampor, så smidigt att kunna dimra utan att behöva köpa ny dosa och att jag själv kunde koppla in dom utan hjälp från maken 👏🏼 sen att även kunna styra från appen och att kunna välja vilket ljus man vill ha, wow alltså! 😊
 • Veldig bra
  12 dager siden
  Fick nöjet att testa min produkt med Buzzado dock ag fick tyvärr inte min produkt att fungera optimalt då jag redan har dimmer installerad,
  Dock är produkten väldigt smidig att koppla in, Det som jag inte tyckte var så bra är att "bridgen" inte har wifi stöd och måste alltid vara inkopplad med nätverkskabel.
  En super bra funktion var att man kan ställa in när lamporna tänds så det blir som en "Wake up-light" man kan även ställa in så olika dimmer sken som mer vitt ljus eller mer gult,
 • Perfekt
  12 dager siden
  Supernöjd med denna. Smidigt att kunna styra via appen och välja vilket sken man vill ha
 • Utmerket
  12 dager siden
  Fått chansen att testa detta kit via Buzzador.

  Föredömligt lätt att komma igång med, bara att skruva i lampan och lägga till den med Philips hue appen. Detta kit fick ersätta en installation av dimmer så verkligen tidsbesparande och smidigt.

  Kan rekommenderas.
 • Perfekt
  13 dager siden
  Grym produkt, smart med löstagbar kontroll med dimmerfunktion. Behöver ej resa sig, tappar man bort kontrollen > går att styra med mobilen.

  Ingen elektriker behövs, bara plugga in och köra!
 • Perfekt
  13 dager siden
  Jag fick hem denna produkt tillsammans med startkitet genom Buzzador och har nu använt den i en månad. Jag älskar att man kan styra sina lampor med ett enkelt knapptryck och ändra ljusstyrka och färg efter humör. Genom att ha startkitet som en grund, där man får med en brygga, så kan man även ställa in sina lampor med mobilen, rekommenderar starkt! Men om man inte vill ha den funktionen går det lika bra att använda den medföljande fjärrkontrollen som har 4 olika stämningsljus och såklart en dimfunktion. Kan varmt rekommendera denna!
 • Perfekt
  13 dager siden
  Är tacksam att jag fått prova denna produkt och rekommenderar starkt. Har kopplat detta med en bridge så jag kan tända lampan via en app på mobilen när jag är på väg hem. Hur smidigt som helst!
 • Utmerket
  15 dager siden
  Fick hem denna produkt I ett samarbete med buzzador. Jag är så otroligt tacksam och nöjd att jag fått prova detta. Detta system är helt fantastiskt! Jag rekommenderar de starkt!
 • Perfekt
  16 dager siden
  Jag fick hem denna produkt genom ett samarbete med Buzzador och har haft den i en månad nu. Det är en riktigt bra produkt med många funktioner mer än bra belysning.
  (Jag kopplade ihop denna med ett annat kit från Philips där man fick med bridgen så jag kunde styra denna via app också, rekommenderar det!)
  Bra ljus med stor variation även om du använder kontrollen och inte appen. En lampa räcker långt! Sjukt bra produkt, jag är mer än nöjd! Rekommenderar absolut!
 • Veldig bra
  17 dager siden
  Oppdatert : 17 dager siden
  Väldigt bra kit som ger ett härligt sken. Smidigt att man kan styra lamporna med mobilen!
 • Utmerket
  19 dager siden
  Detta tillsammans med starterkit är perfekt! Har haft möjlighet att testa denna lampa och starterkitet. Denna lampa själv är inte lika bra som tillsammans med starterkit, denna lampa själv kan du inte styra via appen. Älskar Philips lampor och funkar fint, inte haft ett enda problem med dem. Enkla att installera.
 • Veldig bra
  24 dager siden
  Oppdatert : 20 dager siden
  Jag har haft möjlighet att prova detta fantastiska lamppaket från Philips, och det är mycket smidigt att kunna styra lampor och sken både via app och fjärr. Och behagligt ljus för olika tillfällen. Både appen och kontrollen är väldigt användarvänliga och lätta att hantera. Det är väldigt bekvämt att kunna styra ljuset i olika rum samtidigt och att även kunna tidsinställa både uppvaknande med ljus och tändning och släckning när man till exempel är bortrest. Jag rekommenderar verkligen den här produkten.
 • Perfekt
  20 dager siden
  Jag fick hem ett Starter kit från Buzzador och har nu testat produkten i några veckor. Och jag säger bara, wow! Vad häftigt och modernt mitt hem känns nu. Jag kommer absolut att byta ut varje glödlampa här hemma. Så skönt att inte ens behöva kliva upp ur sängen för att tända lamporna i huset innan man går upp för dagen. Och sedan att anpassa ljuset i rummet efter situation gör det ännu roligare. Jag har redan nu ett "fredagsmys" ljus och Energize ljuset åker på direkt på morgonen, för att få lite extra energi. och det fungerar!
  Dock är jag lite besviken på att inte röst styrelseläget fungerar på min Android, utan det måste min sambo använda genom apple siri för att styra lamporna. Jag använder nästan bara appen, kontrollen vill inte alltid fungera direkt utan man måste klicka några gånger innan lamporna tänds.
 • Perfekt
  21 dager siden
  Fått chansen att testa detta via Buzzador. Jag och min sambo älskar Philips Hue, så smart att kunna styra allt via mobilen. Vi byter ut lampa efter lampa i hela huset. Rekommenderas!
 • Perfekt
  21 dager siden
  Oppdatert : 21 dager siden
  Fått chansen att testa detta kit via Buzzador.
  Riktigt smarta lampor, lätta att installera då du bara skruvar i lampan precis som en vanlig glödlampa och sedan använder man kontrollen för att styra dimmfunktionerna.
  Super nöjd, rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  22 dager siden
  Oppdatert : 22 dager siden
  Fick testa detta kit i samarbete med Buzzador och är så himla nöjd! Vill ha de här glödlamporna i hela huset nu!
 • Perfekt
  22 dager siden
  I samarbete med Buzzador har jag testat detta kit. Så galet nöjd! Smidigt, lätt att installera och bästa uppfinningen ever! Ska verkligen komplettera med fler lampor!
 • Bra
  22 dager siden
  I samarbete med Buzzador har vi fått möjlighet att testa detta kit som vi bara älskar.
  Så smarta funktioner med röststyrning via Siri, eller via appen men även via en kontrollpanel. Hos oss så använder vi oss mest av appen vilket passar oss bäst. Så bekvämt att inte behöva resa sig utan kan styra lyset i alla rum med bara en ”knapptryckning” eller röstkommando! Ett minus är dock att det inte medföljde nån lättförståelig men ändå omfattande instruktionsbok för alla funktioner.
 • Perfekt
  23 dager siden
  Riktigt smart produkt. Vi använder mestadels appen och inte kontrollpanelen som man kan sätta på väggen. Älskar att man kan styra lamporna med hjälp av mobilen så man enkelt kan stänga av alla lampor i hela huset med en klick eller helt enkelt med hjälp av bara din röst! Perfekt också när man är bortrest att man kan tända lampor i huset på kvällarna så det ser ut som att någon är hemma.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Har fått möjlighet att prova detta kit genom buzzador med ett starter kit. Detta komplement-kit var helt oslagbart att komplettera med. Lätt att sammankoppla till hubben för de andra kitet. Och detta kit fungerade direkt ur kartongen så det var bara tuta och köra. Elegant design som smälter in med befintliga taklampor i hemmet, avger ett riktigt bra sken efter behov. Denna installerades i taket av vår ateljé hemma och beroende på syssla så kan du få det ljus som önskas. Funderar på att skaffa dessa med räckhåll till utomhuslampor faktiskt.
 • Utmerket
  1 måned siden
  Fantastiskt kit! Min man älskar detta och tänder lampor mest hela dagarna. Jag älskar att jag kan koppla lamporna till Siri och kan be henne tända i det ljus i det rum jag önskar. Jag gillar också att det går att dimra lamporna precis som man önskar. Det går att få kallt ljus, varmt ljus eller något däremellan. Jag rekommenderar verkligen dessa lampor!
 • Utmerket
  1 måned siden
  Fick testa dennna via Buzzador. Jag tycker helt enkelt att denna produkt passar alla. Mycket enkel att använda och starta upp. Här hemma använder vi den rätt mycket för att slippa ända själva på morgonen. Sen vet man när man går till jobbet och ställt in den tiden på släckning. Så man behöver inte tänka på att man glömt släcka. Om man mot förmodan kommer på att man inte släckt när man är från hemmet kan man bara ansluta direkt mot appen som kopplar upp sig mot hubben. Om man köpt till den. I mitt tycke en bra produkt med lätta inställningar.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Jätteenkel lampa.
  Bara skruva in den i armaturen och använd kontrollen direkt. Bättre är så blir det inte.
  Kan enkelt skapa det perfekta ljuset för olika aktiviteter. Så som mys sken till ljusa för konsentration.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Hela familjen är nöjd med de här lamporna. Perfekt att kunna ändra från varmt till kallt ljus och att alla lampor går att dimra!
  I dotterns rum fungerar taklampan nu även som wake up lampa, så smidigt!
  Appen är lätt att förstå. Hade dock velat ha bättre instruktioner innan man lärt sig allt.
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Nu har jag testat denna produkt under en period och kan säga att jag är mer än nöjd. Det är en väldigt bra produkt och jag älskar att man kan redigera ljusstrycka men också dimern. Appen ger en variation av funktioner och jag har testat varenda en av dem, min personliga favorit är Savana Sunset funktionen.

  Jag skulle absolut rekomendera produkten för den person som älskar teknologi och variation. Passar både äldre och lite yngre barn då menyn inte är komplicerad.

  Produkten har jag fått genom ett samarbete med Buzzador.
 • Perfekt
  1 måned siden
  Funkar perfekt! Enkel installation och perfekt att kunna dimmra utan installation av en elektriker
 • Veldig bra
  1 måned siden
  Denna passar perfekt i sovrummet. Med "dags att vakna" samt "dags att gå till sängs"-rutinen hinner du varva ner innan läggdags eller när du ska stiga upp. Med appen Philips hus kan du också ställa in olika "teman" för ljuset, samt varmt eller kallt ljus.

  Har du vanlig väggdimmer ska du inte använda detta med philips hue då detta påverkar livslängden negativt. Den enda nackdelen för mig har varit att switches som medföljer inte har fungerat som den ska, gillar du tanken av att styra din belysning som du vill och göra det enkelt via en app, ska du ge detta en chans!