Svive Phoenix

Svive Phoenix

  • Funksjoner: Nakkestøtte, Korsryggstøtte, Justerbar armstöds, Tiltbar ryggstöd
  • Tilgjengelige farger: Sort, Blå
  • Maksimal personvekt: 150 kg
Rangering 16 i Gamingstoler
Sammenlign priser på alle Svive Gamingstoler
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Svive Phoenix

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.9 av 5 stjerner

Basert på 5 anmeldelser

Sortert etter dato
21.06.2019
a
aganomnom
Funnet for 1300 SEK, så kjøpte to. Stolene føler seg veldig robuste (men litt tungvint), de veier fortsatt 30 kg hver. Kan justeres på mange forskjellige måter for å passe til forskjellige kropper og sittestillinger. Den eneste ulempen jeg kan forestille meg er at materialet puster veldig dårlig. Med korte / nei bukser blir det raskt svett. Sambon har satt et teppe i hans for å motvirke dette. Montering var relativt glatt (en skrue gjenget dårlig på en stol, men det kan ha vært min feil). Emballasjen er ganske stor. To bokser gikk bare inn i en Volvo V50 med brettsete. Så kort sagt vil jeg si at det er sannsynligvis vanskelig å finne en bedre stol for pengene.

Google

28.12.2018
v
vassmuss
Har prøvd mange stoler. Dette er utvilsomt det beste, spesielt når det koster <2000 SEK. Størrelse Medium er perfekt for meg, 180 cm, 90 kg, bred aksel. Mange andre stoler er overdrevent dype / skalerte, slik at du ikke kan passe på skuldrene dine (viktig for holdning og tilbake). Med denne stolen og svanepute ble jeg kvitt meg ryggraden etter min Ikea Markus stol. Kjøp!

Google

26.12.2018
S
SimonDirGe
Helt greit stol. Ikke verdt prisen uten salg. Max 2000kr er verten. Den har gode egenskaper og er bygget av de samme delene som mange av de andre. Leveres med nakkepute og lendestøtte. Setet er veldig mykt. Det kan være fint, men jeg er bekymret for at dette vil påvirke stolenes liv. For den vanlige prisen, ville jeg se på noen større merker som dxracer og lignende. Setet tilt funksjonen er ekstremt lett, du faller i ryggen når du setter deg ned hvis du ikke låser bakken før. Fordelen med denne stolen er at den er relativt billig på salg og er høy nok til de som er ~ 190 cm lange. Noe som de andre rundt 2000kr kan ha det vanskelig med. Det ser ikke så "sporty" heller. Som er en virkelig smerte hvis du ikke liker den stilen.

Google

05.12.2017
H
Haxel
Kjøpte meg på svart fredag ​​for 2500kr (du fikk det for 1990kr, gratulerer) og det var definitivt mitt beste kjøp til datamaskinen lenge! Gikk fra en Ikea Markus, ikke så dårlig stol, men dette var noe helt annet! Tungt, stabilt og solidt stål, den eneste ulempen jeg tror armlene er litt plast / billig, men de er justerbare i type 5 forskjellige steder, så ikke si noe! Det beste med meg er at den nederste delen du sitter på, er veldig høy og bred, som å sitte i en eldre audi at du kan brette et lite stykke slik at setet bare er nok for kneet hetten!

Google

24.11.2017
P
Pepsico
Flott byggekvalitet og mange alternativer! Veier alle 30 kg! Har hatt det i 2 uker nå, og det er helt fantastisk. Også kjøpt en Swivel Lynx for min sønn. Super fornøyd!

Google

Side 1