Sonos One

Sonos One

(20)
3.8(20 anmeldelser)
Sammenlign
Sammenlign med andre produkter
  • Trådløst nettverk
  • Fjernkontroll, Vannavstøtende, Mobilapp for styring av funksjoner …
  • Smart høyttaler (virtuell assistent)
  • Trådløst nettverk
  • Funksjoner: Fjernkontroll, Vannavstøtende, Mobilapp for styring av funksjoner, Støtte for multirom, Innebygd mikrofon
  • Smart høyttaler (virtuell assistent)
Sammenlign
Sammenlign med andre produkter

3.8 av 5 stjerner

Basert på 20 anmeldelser

Sortert etter dato
14.03.2019
A
Are_Vi(16 anmeldelser)
God lyd, enkel å sette opp!
09.04.2019
a
axelra82
Fantastisk lyd for størrelse og pris. Fungerte feilfritt fra dag ett. Liten og stilig. Stort pluss for airplay2! God app, uten spasertur, fullpakket med funksjoner.

Google

09.02.2019
S
Searie6
Stor høyttaler, god bass, AirPlay 2 og stemmeassistent! Appen fungerer bra, og ved hjelp av AirPlay kan jeg streame lyd fra f.eks. youtube eller podcasts. Høyttaleren har også Spotify-tilkobling, slik at FU kan koble deg til den direkte i appen, som kan være nyttig for android-brukere. Anbefal til noen å kjøpe denne høyttaleren. Note Stemmeassistent er ikke i Sverige ennå, og høyttaleren har ikke bluetooth og trenger wi-fi til å fungere.

Google

28.12.2018
Endret 09.02.2019
H
Hannnah
App, kalibrering, konfigurasjon og kvalitet føler er nesten magisk. Jeg kjøpte 2 stykker for bedre stereolyd. Du elsker å ha dem og se på dem. Men SOUND er s ** t! Det var det samme med Sonos play1. Basen er utilstrekkelig og ubehagelig selv for den størrelsen, resten av lyden er også vinkel, skarp og slitsom. Jeg vet at de fleste høyttalere blir bedre etter å ha kjørt inn og åpnet opp, men jeg hadde hodepine etter 30 minutter. Man kan kanskje bruke dem som radio, bakgrunnslyd, støy i festen og som et fint ornament, men å ligge på sofaen og nyte detaljert musikk, få gåsehud, bare glem det!

Google

02.02.2019
b
bes82so
God lyd, men alt annet er bokset Skitten app (Android) * Ingen Google Cast * Ingen Spotify Connect - du må bruke Sonos URUSLA app til å bruke spotify ??? Finn ut hva skit

Google

Side 1