OBH Nordica 5593 Attraxion Extreme

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle OBH Nordica Hårklippere & trimmer (10)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (7.58)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Veldig bra
  3 mån siden
  Ville absolut anbefalt denne til venna, familie og andre. Ei god maskin som klippe jamnt og resultatet blir fint. Har brukt den på min man til både skjegg og hår. Vi er veldig fornøgd og batterikapasiteten er bra! Den er ergonomisk og god å bruke
 • Utmerket
  3 mån siden
  Imponerende hårklipper
  Brukte det på min manns skjegg. Har klippet håret og barten, og batteriet er like bra. Den er komfortabel å jobbe med. Anbefaler denne maskinen.
 • Veldig bra
  4 mån siden
  Bra klipper til en bra pris. Har prøvd den både på skjegg, kort hår og litt lengre. Best på kort og skjegg. Den kunne lugge litt med når man brukte forlengerne som følger med. Klippen med rett og fin. Bladet ble ikke varmt før man var ferdig og klippe.
  Fint stativ som den står i mens man lader. Fint display som viser batteritid og klippelengde.
  Praktisk veske til oppbevaring av maskin med tilbehør.
 • Veldig bra
  4 mån siden
  Har prøvd denne både til hårklipping (vel, det ordnet fruen) og til skjeggtrimming. Begge deler fungerte bra, særlig hårklippen. Bra batterikapasitet. Selv om det fulgte med mange forskjellige lengdejusterere savnet min personlige frisør "skjeve" lengdejusterere som vi har vært vant til med en annen hårklipper.
 • Middels
  4 mån siden
  Produktet fungerer bra om det er til skjeggtrimming eller andre hår på kroppen. Men skal man ha frisyre på skjegget må høvelen fram enkelte steder. + da det er lett og bruke og fantastisk batteritid.
 • Middels
  4 mån siden
  I forhold til prisen er dette et produkt hvor det følger med mye tilbehør. Masse forskjellige lengder som gjør hårklipping veldig bra, da man kan starta med lang lengde og jobbe seg nedover til ønsker resultat.

  Fungerer dessverre ikke så bra til skjeggtrimming og fjerning av andre kroppshår. Står at maskinen kan brukes uten å ha på kam, men det resulterte i et kutt hos meg når maskinen stod innstilt på laveste lengde.

  Pluss for god batteritid.
 • Veldig bra
  4 mån siden
  Synes den fungerer fint til hårklipping. Den er lett og holde, og batteriet varer en god stund. Også fint at den har så mange lengder å velge mellom
 • Utmerket
  4 mån siden
  Imponerende klippemaskin
  Dette er vel den 5. klippemaskinen jeg bruker , og så langt er jeg ganske imponert. Etter å ha klippet håret, og stusset barten er batteriet fremdeles like bra. Den er utorlig kvass, så det blir veldig jevnt klippet. Den er også utformet slik at den ligger godt i hånden. Prismessig konkurerer den godt med klippemaskinene jeg har brukt før.
  Jeg anbefaler gjerne dette produktet
 • Knapt godkjent
  4 mån siden
  Jeg har bare brukt denne som skjeggtrimmer, og det er den ikke god til. Kammene har for store mellomrom, slik at det tar lang tid å få alt skjegget like langt. Den er også ubehagelig i bruk. Kanskje en god hårtrimmer, men anbefales ikke som skjeggtrimmer.