HP Omen 27

HP Omen 27

 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 165 Hz
Rangering 226 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle HP PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

HP Omen 27

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 165 Hz

2.4 av 5 stjerner

Basert på 3 anmeldelser

Sortert etter dato
08.01.2019
  R
  Roudii
  Har brukt den i en måned. Først, veldig fornøyd med skjermen, stilig stykke og en meget god bildekvalitet for TN, og det gir en følelse av kvalitet sammenlignet med mange konkurrenter. Menyen er ikke så vanskelig å manøvrere som det ser ut til å være hvis du sjekker ulike vurderinger angående skjermen. Det er imidlertid ekstremt ustabilt med feil, det startet med enkle feil som en pikselrute midt på skjermen forsvant. Ganske vanskelig å oppdage, bortsett fra når du har et syn i midten av skjermen. Men dette problemet virket greit for meg, det forsvant etter at du startet skjermen igjen, og jeg så det bare et par ganger i løpet av måneden min med skjermen. Det neste problemet startet etter klokka 3, etter omtrent 2 timer med gambling, begynte merkelige fenomener og fargeskift når jeg raskt flyttet inn i spill (jevnt ut i vinduene) etter en liten undersøkelse, og jeg skjønte at det var omvendt spøkelse. Virkelig kjedelig, og jeg måtte sette innføringslaget til standard (5 ms gtg) nå føles skjermen ekstremt langsom, ingen jevn opplevelse i det hele tatt, jeg antar at svart-hvitt-inngangen ikke er bra i det hele tatt. Tenk det er veldig galt at HP går ut med 1ms når du ikke engang kan bruke den i den modusen. Det var heller ikke mulig å kjøre den i 165 hz, da det også var noen problemer som små små skaper fra. Jeg har nå valgt å returnere den på åpent kjøp, føler meg veldig trist fordi det ellers har vært et veldig godt produkt. Hvis du er fornøyd med 5ms og 144hz så er skjermen bra, men med den spesifikasjonen, er det også andre alternativer i samme prisklasse som er bedre. Og for å bevise tidligere dommens dom, opplevde jeg også at skjermen ikke satt stabilt da jeg klikket i første gang, tok den av og klikket på den igjen, og det føltes umiddelbart stabilere.

  Google

  12.12.2018
   B
   Benedict
   Dårlig kvalitet på stativet førte til at skjermen brøt da jeg stoppet i leddene på baksiden. Han bruker ikke engang skjermen. Selv om den faste skjermen hadde "klippet" til stativet, gikk den bort uten varsel og falt ca 10 cm før den møtte trebordet. Dette forårsaket en liten skade på toppkanten på skjermen. Dette betydde å bryte hele skjermen og viser bare strekke over hele overflaten. Komplett hevder håndteringsfeil, jeg mener at det er galt med produktet.

   Google

   29.08.2018
   Endret 02.10.2018
    G
    Gooran45
    Anbefaler virkelig denne skjermen. Synes det har en høyere kvalitet følelse enn sine konkurrenter. Smarte løsninger som hodetelefonkontakt osv. Er ikke enig i at skjermen er vanskelig å angi fordi alle knappene er på baksiden.

    Google