Samsung C27HG70

Samsung C27HG70

 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
Rangering 17 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Samsung PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Samsung C27HG70

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz

3.8 av 5 stjerner

Basert på 9 anmeldelser

Sortert etter dato
10.10.2017
  e
  endrefisken(2 anmeldelser)
  Svært god skjerm med veldig god bildekvalitet. Er veldig godt fornøyd med skjermen, det er ikke behov for å kalibrere skjermen når den kommer fra fabrikken, da den allerede er kalibrert. + 144Hz (min kunne overklokkes til 154Hz) + Svært god kontrast og spreke farger + Herlig skjermmeny med navigasjonsjoystick + Lite ghosting og rask responstid - Foten til skjermen tar stor plass - Ingen G-sync variant enn så lenge - Litt begrenset innsynsvinkel
  17.08.2019
   Z
   Zantetsuken
   God responstid (merkbart bedre sammenlignet med min forrige VA-skjerm) God mørkhet / kontrast (som imidlertid påvirkes negativt av kontantuniformiteten) Skjermen er relativt rask ved oppløsningsendringen, og den mangler forstyrrende "intron" når den brukes Stativet er solid og funksjonelt veldig bra, men tar mye plass. OSD er lett å navigere. Ingen døde eller låste piksler. Jeg opplevde skjermens fabrikkinnstillinger som uutholdelige lys og kulde. Dette ble arrangert ved å redusere lysstyrken til rundt 20 så vel som blått lys fra 50 til rundt 20 (jeg foretrekker varme toner). Lider av noe svart knus, hvor du på mørke fester noen ganger må se litt fra siden for å se detaljene. Anti-refleksbehandlingen med sine tynne horisontale linjer over hele skjermen gir et kornete inntrykk på lys bakgrunn. Ingenting som blir lagt merke til for eksempel i spill, men er tydelig synlig i f.eks ord / excel. Men det mest urovekkende med denne skjermen er at skjermoverflaten er ujevn og gir et flekkete inntrykk på en helt svart bakgrunn (elendig svart uniformitet). Dette påvirker delvis den ellers veldig gode kontrasten. Dessverre lider de fleste av skjermene i dag, ser det ut til. Skjermen er generelt bra, men ikke rimelig.

   Google

   31.07.2019
    F
    FlaqqQ
    Veldig bra skjerm for pengene. Det eneste negative er at det er et svakt mønster over skjermen, ser litt ut som skitt. Dette er tydelig hvis du ser nærmere på og sammenligner med en annen skjerm. Ellers fungerer det bra. Krumningen blir vant til raskt og har ikke vært noe problem for meg selv ikke når jeg leser / surfer. Større bord kreves for den store skjermbraketten som kommer ved levering. Mål før kjøpet. Hvis du kan flytte skrivebordet litt bort fra veggen, kan det løse det fordi bena på skjermen går "foran" skjermen.

    Google

    05.07.2019
     A
     AboowAboow
     En av de beste skjermene jeg noensinne har hatt gleden av å bruke, var på utkikk etter en ny 27 "144hz 1440p lav responstid og fine farger. Tanke" Åh, gå opp prisen til 7-8000kr, fant denne juvelen på jakten. Så at det var VA, og jeg ønsket å ha en IPS-skjerm. Ser rundt, fant Asus skjermbilder som også hadde gsync, men vurderingene indikerte at de hadde mange problemer med farger og piksler som gikk galt. Så at dette hadde god HDR og fargegjengivelse som var i klassen med IPS, så jeg slått og ojjjjjjj det skuffet meg ikke. Virkelig skarpt bilde og fargene flyter utrolig bra med 1ms responstid. Köööp!

     Google

     05.07.2019
      B
      Blazter
      Helt perfekt skjerm! Fint farger, grusomme svarte og ingen bakgrunnsbelysning. For 2,5 år siden var jeg på utkikk etter en ny skjerm, testet totalt to Acer og en Asus da hadde alle for mye bakgrunnsbelysning og rare gulaktig nyanse på hvit bakgrunn. I stedet var en Samsung C27FG70 som var perfekt med en gang (min første dataskjerm fra Samsung). Denne gangen ønsket jeg en skjerm med HDR. Etter pikselfeil fra tre eksemplarer av samme modell fra Acer (trodde å gi dem en ny sjanse og prøve på et IPS-panel) ble det Samsung igjen, og det ble denne C27HG70. Ikke noe problem! Anbefales!

      Google

      Side 1