Acer Predator XB271HUA (bmiprz)

Acer Predator XB271HUA (bmiprz)

 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 165 Hz
Rangering 35 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Acer PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Acer Predator XB271HUA (bmiprz)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 165 Hz

3.5 av 5 stjerner

Basert på 16 anmeldelser

Sortert etter dato
10.02.2019
  R
  Roudii
  Veldig fornøyd med skjermen min. Hadde først HP Omen, men måtte gå tilbake på grunn av ulike årsaker. Dette skjermbildet gjør hva det skal og gjør det bra, aldri nådd den svarte. Skal få høyere poeng med renere og ikke så plastisk design, er foten også enormt stor. Men det er som sagt design som trekker seg ned, ytelsen er ikke noe galt med.

  Google

  10.09.2018
   d
   dicez
   1 død pixel opp i venstre hjørne av min ex og flere piksler som skinner av og på, og blir grønn, så du må trykke på skjermen litt for å bli kvitt dem. Acers pixelgaranti sier at det må være minst 15 piksler så rart før du kan erstatte skjermen. (4 piksler per million piksler) Clouding er tilgjengelig, men det er ganske jevnt over skjermen, se om du har en total svart skjerm som er generelt lysere over hele skjermen hvis sammenlignet med min gamle Benq M2700HD. Da er lyset veldig sterkt på skjermen, man kan senke lysstyrken og kontrast mye, ellers kan øynene brytes av lysets lysstyrke. Ville ikke kjøpe en Predator igjen, og jeg tror ikke det vil være en Acer igjen for min del. Polar kjøpte også en lignende skjerm på samme tid som meg, og han har akkurat det samme problemet med skjermen hans, et par døde piksler i hjørnene og flere som blir grønne på og av.

   Google

   19.06.2018
    k
    kiwiyi
    For den som ser på å kjøpe denne skjermen, bør du vurdere XB271HU (ikke denne HUA), vurderte priser og spesifikasjoner på denne skjermen, ved å bruke et billig TN-panel er urimelig. Jeg kjøpte en av XB271HU (IPS) fra Playtech når de gjorde spesialtilbud, du vet hva, de har satt et klistremerke som sier "IPS panel" på toppen av den originale produksjonsutskrift som sier "TN", da jeg dro hjem, fargen ser helt forferdelig ut, alle som har brukt en høyere klasse skjerm vil legge merke til at det er dårlig. Jeg fjernet klistremerket og fant det sagt TN. Returnerte produktet tilbake til Playtech, de holdt TN-versjonen og sa at de vil bestille en annen IPS-en for meg, og venter fortsatt på at deres erstatningsenhet skal ankomme før jeg legger inn tilbakemeldinger fra butikken deres. Jeg hadde faktisk en sjanse til å gå inn i en annen datashop i Albany, og personalet hjalp meg å sette opp begge skjermer til side, IPS-versjonen er 10 ganger bedre enn TN, farge er viktig. Det endrer din erfaring mye.

    Google

    30.04.2018
     a
     addej
     Vær litt usikker på visningsvinkel og fargegjengivelse med skjermen levert hva jeg forventet for prisen. Gikk fra et ips-panel og fargene er litt mer grå på tn-panelet. Det gjør også jobben sin og kjører 165hz med god flyt. Skarpheten er ikke noe jeg vil klage om, men noen synes å tro at konkurrentene har mer av den delen. Hadde en grønn piksel på levering i ett hjørne, men det forsvant etter å ha satt et lite trykk på området. Spill som csgo og farcry ser veldig bra ut. Jeg vil også passe på å advare alle typer paneler når spøkelser er ekstreme i henhold til din egen erfaring. + gode farger 1440p er et must G-Sync - toppen av skjermen faller litt fra en god synsvinkel dyrt En liten plastkonstruksjon

     Google

     11.03.2018
      H
      Humpel89
      Jeg har lenge brukt en skjerm med: 27 "1440p, 144hz og G-Sync. Valget tok da sted mellom IPS panel og TN panel. Du som vet at de ser på med IPS, er mye dyrere fra Asus / Acer. Men finner klasse 1 på CDON for 4899: - Gjorde valget enkelt. TN-panelet fikk det. Men jeg vil bare si at det fortsatt er veldig bra bilde- og synsvinkler, jeg trenger absolutt ikke mer enn dette. Jeg var også litt redd da mange snakket om bakgrunnsbelysning, etc. på IPS-panelene, og jeg hadde ikke lyst til å jage den. Nä anbefaler denne skjermen høyt! Virkelig fantastisk bilde. Og jeg var skeptisk til hvor mye G-synk ville faktisk gjøre, men det er utrolig fint. Jeg tror det gjør at jeg tør å presse GTX 970 til litt høyere grafikk og fortsatt få en god opplevelse rundt 50-70fps. Så et siste notat! overklokking til 165 Hz, men husk at du ikke kan kjøre G-synk og overklokking samtidig. ps: Jeg har min på veggen, men fotstøtten er sykelig vakker med det mørke røde metallet! Kjøp bare! :)

      Google

      Side 1