Gran Turismo: Sport (PS4)

Gran Turismo: Sport (PS4)

  • Sjanger: Eventyr, Sport, Simulator, Motorsport/Racing
  • Lanseringsår: 2017
  • Anbefalt aldersgrense: 3 år
Rangering 47 i PlayStation 4-spill
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Gran Turismo: Sport (PS4)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.5 av 5 stjerner

Basert på 16 anmeldelser

Sortert etter dato
29.12.2018
S
Saratoga550
Ingen biloppgradering.

Google

01.12.2017
Endret 04.12.2018
A
Andreas32000
Gran Turismo Sport 1 års anmeldelse Da spillet ble utgitt oktober 2017 i fjor. Hadde spillet rundt 170 biler. Ved lanseringen var det ingen GT-liga Ingen biloppgradering. Men begge kom ganske tidlig via dlc. For meg var det ikke noe problem å kjøpe spillet fra de bekreftede 300-400 bilene i DC og GT League. Og jeg måtte slå på ps4 pro og spillet i en bunt fikk det til 4000 under Black Friday. Nå etter et år har vi fått mye nytt innhold Og 5. desember, vil utgivelsen 1.31 bli utgitt med unike biler som Ferrari f50 og Mclaren P1 gtr med mer enn 7 biler totalt. Vi har mottatt 8 biler hver måned. Bane vi har hatt minst hver annen måned. Og sen lansering vi har mottatt 1 100 nye biler 2 10 nye kurs 3 gt liga 4 mange feilrettinger Spillet har nå vokst til 272 biler, inkludert oppdateringen den 5. desember. Også 24 forskjellige steder for kurs. Nå har vi flere biler her enn i prosjektbiler 2, som startet med flere. Spillet har vokst enormt siden det kom ut. Og kan vi komme opp med kanskje 500 biler og kanskje 30-40 steder som er utrolig. Spillet er så mye bedre nå enn ved lansering, sterkt jobbet av PD. Har mye å gjøre med kaz lidenskap for biler. Har ikke spilt det om 5 måneder, så det vil være veldig gode biler og baner å gå tilbake til. Har hatt mye moro på spillet faktisk. Spillet har bedre billyd og grafikk enn forgjengeren. Det er faktisk ikke noe morsomt spill på konsollen. Lyden er nå blant de beste. Det er imidlertid et par ting som forgjengerne gjorde bedre, I motsetning til gt6 har vi ingen GT-bil, ingen partys butikk. Via har hurtigjustering av gir via milepunkt bedre enn ingenting, men fortsatt foretrukne trimdeler. Antallet biler må øke. Konkurrenten Forza har dobbelt så mange biler. Men de begynner å hente seg. Det er også mangel på noen biler, hovedsakelig roadcars. Vi får endelig Corvette c2 nesten et år siden vi fikk c3. C5 og C6 er også et must, og så mange andre. Men vær sikker på at PD vil forstå å ekspandere med flere biler og baner til et godt antall til neste gran turismo blir utgitt. Å øke karakteren min til 8,5 godt arbeid PD, forstått så. Den neste gt som godt kan bli kalt gt7 kan vel være en Forza-morder. Men for en full gryte ville det vært nødvendig med en bedre karriere situasjon. Biloppgraderinger, gt auto. Flere kurs alle de klassiske må være der ingen er. Betydende flere biler nærmere 500-600.

Google

10.06.2018
Endret 17.06.2018
t
tonykollberg0
Har ikke kjørt så mye ennå, men jeg kjører mange bilsimulatorer, og dette er en av de bedre. Veldig rent og optimalisert grafikk, god flyt. Hvis du kjører et ratt (Logitech G29 i mitt tilfelle), er innstillingene veldig gode som standard. Vil oppdatere når jeg kjører mer (har bare VR så det blir en annen heis). Men i utgangspunktet liker jeg Gran Turismo: Sport. Likevel ser du ikke ut til å kunne kjøre alle baner og biler i VR?

Google

05.01.2018
P
Philip3200
Spillet føles veldig godt laget og optimalisert, det flyter veldig bra. Sportsmodus er første gang du kan konkurrere mot andre fordi i de tidligere versjonene var det bare lobbyer som ikke fungerer bra. De ville legge til drift lobbyen og flere biler (mye mer) da er det 10/10 dette spillet er fantastisk! KJØP!

Google

31.12.2017
M
Mulukku0
Har spilt Gran Turismo siden det første spillet har blitt utgitt og har spilt gjennom alle spill bortsett fra dette siden det er det verste av alle versjoner. De opprinnelige kursene som har vokst til favoritter gjennom årene er borte, bilene er få og mindre endringer, sjarmen er borte ganske enkelt, og man trenger ikke å slite for å få de beste bilene.

Google

Side 1