Acer Predator XB271HU (bmiprz)

Acer Predator XB271HU (bmiprz)

  • Maks oppløsning: 2560x1440
  • Bildestørrelse: 27 Tommer
  • Oppdateringsfrekvens: 165 Hz
Rangering 39 i PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Acer Predator XB271HU (bmiprz)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter

3.9 av 5 stjerner

Basert på 45 anmeldelser

Sortert etter dato
05.08.2016
B
Ballemons(1 anmeldelse)
Med et IPS panel kan man være uheldig med "IPS-glow", og som med alle LCD skjermer kan man ha uflaks med døde pixler. Jeg trakk derimot vinnerloddet, og har ikke funnet noen døde pixler, og har minimalt med "glow". Skjermen er fantastisk! Enkel overklokking via menyen gir meg 165hz, og sammen med G-sync har det gitt meg en spillfølelse jeg aldri har opplevd maken til. Alt er silkeglatt! Min forrige skjerm var også et bra IPS-panel i 1440p, men den hadde ikke G-sync og var kun 60hz. Å slippe å bruke v-sync og samtidig ha høyere framerate kan ikke undervurderes.
19.01.2020
s
samurai0
Har hatt skjermen i et år og er veldig fornøyd med den. Det eneste jeg kunne klage på er menyer og knapper for å få tilgang til menyene. Dette er virkelig ille. Jeg var virkelig heldig som fikk en skjerm uten BLB eller døde piksler. Imidlertid har jeg gått tilbake til å spille 1080p i raske fps-spill fordi det føles bedre og jeg presterer bedre. Videre har jeg ikke maskinvaren for å få veldig høye fps i 1440p. Så det burde ganske enkelt være en 24 "1080p-skjerm ved siden av denne for dette formålet.

Google

18.12.2019
Skjermen ser bra ut til å begynne med, men er av dårlig kvalitet, jeg har hatt en rekke forskjellige skjermer og dette er den skjermen som har hatt kortest levetid. På mindre enn ett år har piksler begynt å poste. Ifølge Acer skal dette være dekket av en garanti, men det ser ut ved kontakt fra dem at det bare er hvis det har skjedd innen 30 dager etter levering.

Google

09.10.2019
l
lysberg0
Top Screen. Menyene er litt kompliserte, men utover det er det ingenting å klage på.

Google

17.04.2019
K
Kilrah0
Gikk på vurderinger her på denne skjermen. Føltes som et trygt kjøp, men åh hva jeg lurte på meg. Hva en dritt! Den positive: + Godt bilde, det er IPS, så det var klart og fine farger. Ingen merkelige ting + Det er mulig å justere godt i alle leddene. negativt: - Det skriker 14 år gammel gamer om det, det visste jeg allerede, men jeg trodde jeg kunne leve med dette. - Massiv bakgrunnsbelysning bløder i alle fire hjørner - Virkelig dårlig konstruksjonskvalitet - Som et resultat lekker det lys mellom panel og ramme, det er så dårlig bygget at det ikke tetter mellom seg. Det er helt uakseptabelt i min verden med en skjerm som koster 6-7000: - Dette gikk tilbake til butikken innen en uke. Kommer kjører på med min Dell.

Google

Side 1