Acer Predator XB271HU (bmiprz)

Acer Predator XB271HU (bmiprz)

 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 165 Hz
Rangering 4 i PC-skjermer
Sammenlign priser på alle Acer PC-skjermer
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Acer Predator XB271HU (bmiprz)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign
 • Maks oppløsning: 2560x1440
 • Bildestørrelse: 27 Tommer
 • Oppdateringsfrekvens: 165 Hz

3.9 av 5 stjerner

Basert på 42 anmeldelser

Sortert etter dato
05.08.2016
  B
  Ballemons(1 anmeldelse)
  Med et IPS panel kan man være uheldig med "IPS-glow", og som med alle LCD skjermer kan man ha uflaks med døde pixler. Jeg trakk derimot vinnerloddet, og har ikke funnet noen døde pixler, og har minimalt med "glow". Skjermen er fantastisk! Enkel overklokking via menyen gir meg 165hz, og sammen med G-sync har det gitt meg en spillfølelse jeg aldri har opplevd maken til. Alt er silkeglatt! Min forrige skjerm var også et bra IPS-panel i 1440p, men den hadde ikke G-sync og var kun 60hz. Å slippe å bruke v-sync og samtidig ha høyere framerate kan ikke undervurderes.
  17.04.2019
   K
   Kilrah
   Gikk på vurderinger her på denne skjermen. Føltes som et trygt kjøp, men åh hva jeg lurte på meg. Hva en dritt! Den positive: + Godt bilde, det er IPS, så det var klart og fine farger. Ingen merkelige ting + Det er mulig å justere godt i alle leddene. negativt: - Det skriker 14 år gammel gamer om det, det visste jeg allerede, men jeg trodde jeg kunne leve med dette. - Massiv bakgrunnsbelysning bløder i alle fire hjørner - Virkelig dårlig konstruksjonskvalitet - Som et resultat lekker det lys mellom panel og ramme, det er så dårlig bygget at det ikke tetter mellom seg. Det er helt uakseptabelt i min verden med en skjerm som koster 6-7000: - Dette gikk tilbake til butikken innen en uke. Kommer kjører på med min Dell.

   Google

   28.11.2018
   Endret 26.12.2018
    k
    kevinTyrs
    Kjøpte en hos Elgiganten for 6490kr som bare hadde en liten glød på den nedre delen av skjermen. Forlot det tilbake da jeg også kjøpte en lignende på inet.se for 5990 SEK i stedet, og det hadde dessverre enda mer glød / blb. Har litt glød i alle hjørner, men er bare synlig hvis du har et TOTAL svart bilde i prinsippet. Hvis du fortsatt har et åpent kjøp, så prøv kanskje det en stund og se om det er så ille at jeg vil endre / returnere. + Store farger og synsvinkler takket være IPS + Fantastisk flyt i alle spill og samlet takket være 165hz (skiftet fra en 4k 60hz samsung) virkelig verdt å bruke ekstra for det hvis du spiller spill! + g-synk - absolutt ingen screentearing i det hele tatt. + lett å montere + stilig design og tynne kanter rundt panelet (stygg loggdokk) + god stabil fot -BLB / ips glød man kan forvente mer eller mindre. - Litt dumt design på foten, selv om det er stilig - Klumpete og ufleksible meny i skjermens innebygde innstillinger - Rovdyrlogoen er veldig tull -Prisen skal være billigere med tanke på de alvorlige problemene med blb / glød, og at det også har vært på marmor siden 2014/2015 uten prisreduksjon. Hadde ikke blb / ips glød eksistert, jeg hadde bortsett fra alt annet og gitt toppkarakter. siste exet kjøpt på Inet.se for 5990 SEK på svart fredag. Oppdatering: Venstre tilbake og kjøpt TN-versjonen i stedet. La merke til en bemerkelsesverdig forskjell i bildekvalitet, så absolutt ikke verdt å betale ekstra for IPS, som også gir forferdelig glød. Derfor lavere rangering fordi prisen skal matche sine problemer.

    Google

    12.12.2018
     L
     Lidodido
     Veldig fin skjerm! Litt halvt kjedelige menyer i forhold til ASUS-kolleger, men min kopi hadde ingen merkbar BLB, og Glow tilhører IPS-teknologien, så du må vente. Fenomenal flyt, veldig fine farger direkte fra boksen, stabilt stativ. 27-tommers format kan virke masete sammenlignet med 34-tommers begynnelse, men har nå satt og jobbet mye i dokumenter og føler at størrelsen er langt nok takket være høy oppløsning. Den mest komplette allsidige skjermen på markedet akkurat nå.

     Google

     27.11.2018
      R
      Rozzor
      Gikk fra 60Hz 1080p 24 "IPS til dette. Hva en forskjell! Når jeg kjører mitt gamle favorittspill, er det som å oppdage dem igjen. Kjør skjermen ved lysstyrke 20%, det er ingen farlig bakgrunnsbelysning eller noe sånt. IPS bør ikke kjøre med maksimal bakgrunnsbelysning! Du må konfigurere 144Hz i både Nvidia og Windows kontrollpaneler for at den skal fungere. Sammenlignet med ASUS PG279Q tror jeg ikke forskjellen på 500kr + er motivert. Et stort pluss er at nettolaget ligger inne på skjermen, det vil si ikke stor klump som med PG279Q. Menyene er fulle nok og den røde foten brukes til å raske. Hvis du finner det på et godt salg, men foten føles uhåndterlig, kjøp en VESA 100x100 fot i et annet design. Også, hadde ikke noe strul med medfølgende kabler, det vil si ingen pat eller hack det jeg kan se.

      Google

      Side 1