Braun Series 3 3040s

 Legg i liste  Sammenlign
Sammenlign priser på alle Braun Barbermaskiner (53)
Detaljert informasjon Vis i full tekst Produktets karakter (8.08)
 •  
  Klikk på en stjerne for å sette din omtale
Du må være innlogget for å skrive omtale

 • Perfekt
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson.
  Fantastisk tett barbering med 0 irritasjon i huden.
  Vil gå så langt og si at dette er den beste barbermaskinen jeg har brukt!
  Kort laddetid og lang brukstid,
  flott pris på den og!
 • Knapt godkjent
  2 mån siden
  Oppdatert : 2 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris.
  Følelsen av og være nybarbert er ikke det samme som ved bruk av barberblad så jeg har gått tilbake til høvel. Denne funket ikke som forventet.
 • Utmerket
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Being a pilot tester for #smartson #Braunseries3 I got my 3040S at a discounted price. I am reporting my experience. Having used shaving blades and foam most of my life switching to machine has been a major change. "Not feeling properly shaved" is the main thing to overcome. I realsied It is just a feel which I have got used to after 3 weeks, it's just different, nothing to do with being shaved, I am shaved allright!... Great to be independent of mirror, warm water and towels!
  Will I return to blade and foam? Most probably on special occasions. Day to day the #braunseries3 is my new shaving companion!
 • Utmerket
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris.
  De siste 10-15 årene har jeg bare brukt barberhøvel. Etter at jeg fikk Braun 3040s har jeg bare brukt den. Den fungerer svært bra og jeg er godt fornøyd med resultatet. Selve barberingen går nå glatt - det var litt uvant i begynnelsen med støy og vibrering. Jeg har brukt den både mot tørt og vått kinn. Resultatet føler jeg blir tilnærmet likt, men hakket mer behagelig ved vått kinn. Den ligger godt i hånda og er enkel å bruke. Jeg barberer meg ca hver annen eller tredje dag.
  Kort oppsummert er jeg vært godt fornøyd med barbermaskinen og resultatet og kommer til å bruke den i fremtiden også.
 • Utmerket
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Grunnet jobben må jeg barbere meg hver dag, og har hatt mange barbermaskiner opp gjennom årene. Fram til nå har jeg måtte starte uka med å barbere meg med høvel for at barbermaskinen skulle holde skjeggveksten nede gjennom uka. Dette har jeg nå sluttet med. Braun Series 3 3040S barberer raskt, og gir et et glatt og godt resultat som holder hele dagen. Den kommer lett til alle områder uten å lugge, og så når skjegget har fått litt lengde. Det kunne godt ha fulgt med noe som beskyttet barbermaskinen når den er med på tur i toalettmappa, for eksempel en pose, men det betyr ingenting for funksjonaliteten. Alt i alt er jeg svært fornøyd med barbermaskinen.
 • Utmerket
  3 mån siden
  Oppdatert : 3 mån siden
  Jeg har deltatt som testpilot via Smartson og kjøpt produktet til en redusert pris. Jeg har brukt vanlig høvel i alle år, men dette var en positiv opplevelse. Enkel i bruk, glatt og fint resultat. Rask å bruke og lugger ikke. Har kun forsøkt den tørt, men skal virke bra med skum også.