Logitech G920 Driving Force (PC/Xbox One)

Logitech G920 Driving Force (PC/Xbox One)

  • Plattform: PC, Mac, Xbox One
  • Type: Ratt, Pedaler
  • Grensesnitt: USB
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Logitech G920 Driving Force (PC/Xbox One)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
3.9 / 5
(16 anmeldelser)
5
(10)4
(2)3
(2)2
(0)1
(2)
Sortert etter dato
18.04.2020
Veldig fornøyd, Kjempeutfordrende på rally. 😃
21.11.2018
Kjempe bra med forza horizon 4!
06.02.2016
100% fornøyd Digger dette med Forza Horizon 2
23.11.2018
Endret 19.08.2019
Litt blandede følelser. Brukes bare på Xbox One S, mest i hele Forza. Kan ikke komme til en realistisk innstilling om kraft-tilbakemelding uansett hvordan jeg har satt den, har sittet i trygge 8 timer totalt og endret innstillinger, snurret gang etter gang med bil etter bil, retursnor etter returledning. (Når jeg kjører med innstillinger for å komme så nær virkeligheten selvfølgelig og uten verktøy som ABS, antislip, antispinning osv.) Sett meg i en vanlig bil, og jeg takler de fleste situasjoner som få. Men hvis du kjører litt mer Arcade eller roligere kjører så tror jeg det fungerer galant, skulle jeg sette banerekorder eller "spille spill", så får jeg bruke alt Xbox-boksen min. Cons. - Bremsepedalen er godt hard og ikke spesielt realistisk. -Selv om tilbakemeldingen av kraft er av, føler du at den fungerer litt mot en. -Hvis du lyver og presisjonsløper med rattet rett rett frem, vil du føle at det er et lite gap der du styrer fra høyre til venstre, her slår krafttilbakemelding på og støter mot den andre siden slik at rattet går tilbake til den andre siden igjen. Holder du et stramt grep om rattet er ikke dette noe problem, men som i virkeligheten prøver jeg å holde så bratt som mulig i rattet i situasjonene det fungerer. -Gearspaken er lett, den mangler den distinkte følelsen. -Det mangler knappene / skiftlyset som G29 har, hvorfor? -Har likte å se at den hadde to styrespaker der G29 har ekstra knapper for å bruke rattet i GTA. - Fungerer ikke på Playstation. Det er fullstendig mulig å konstruere det slik at det fungerer, hvorfor hoppe over det? - Manglende vibrator i respektive pedal og også girspaken. -Kabelen er vel kort (1,8 m), du har 4 meter til TV-en som jeg så trenger forlengelse. -Lampen lyser lyst. -Ratt høres mye. -Gearspaken er ikke inkludert i prisen her for prisjakt. -Til langsomhet i clutch, bremsepedal og bensin ville jeg gjerne kunne justert dem slik at de stemmer overens med virkeligheten. Det er jo en forskjell om du kjører bil med tau, hydraulisk eller elektronisk pedal. - Manglende håndbremsesimulering. Det er like enkelt å designe et "ekte" håndbrems som det første av pedalene, hvorfor utelukke det? Pros. -Hjulet, pustens kvalitet. Virkelig fin lærimitasjon -Pedalene valg av materialer, dette puster også kvalitet. BORTSETT FRA -Det er blant det fineste rattet jeg har sett på markedet. -Religiøs rotasjon av rattet, som kan begrenses til under 900 ° som ønsket. Kobling! -Det er en "ekte" girspak å kjøpe. -Styringsprogramvarealternativene. - Fungerer også på PC. -Det kan skrus med maskinskrue slik at den sitter ordentlig, jeg kjører med Omega GT Wheel Stand. -Det har tvingende tilbakemeldinger, selv om det er vanskelig å bli realistisk. -Pedalplaten ligger virkelig stille på gulvet, på grunn av tung vekt og høy friksjon.

Google

31.03.2019
Hvilken heis det var .... Så bra for billige penger

Google

02.01.2019
10/10

Google

14.12.2018
Hjulet fungerer direkte med Forza Horizon 4 og Forza motorsport 6 som jeg prøvde det med. Det lider imidlertid av en ganske stor dødlås i midten, noe som betyr at det er mye humør som kreves for å få OK-innstillingene. Sammenlignet med Thrustmaster TMX jeg hadde før, ga dette meg en dårligere følelse av kjøring, men Thrustmaster led av konstante kvalitetsproblemer og feil. G920-pedalene er veldig gode og bremsepedalen blir mykere etter en stund og er da mye bedre enn bremsepedaler som har samme motstand som gasspedalen. Totalt er hjulet "ganske greit", lett å fungere, men mangler en del av følelsen. Pedalene er derimot topp.

Google

09.12.2017
1620kr fra Amazon UK. Helt perfekt! Utrolig morsomt å spille smuss4!

Google

09.08.2017
Endret 19.08.2017
Langsom bremsepedal som gnider. Heldigvis kan du endre følsomheten til spillinnstillingene, slik at du bare trenger å skyve pedalen litt ned for maksimal bremsing. Ellers, ok, ratt / pedaler. Har tidligere hatt Fanatec CSR, som dessverre ikke støtter Xbox One.

Google

23.07.2017
Sikt med + og -: + Godt og bærekraftig materiale valg + 3 pedal sett + God FFB (Force feedback) + 900 ° rotasjon + Tilgjengelig girkasse (separat) - Ser billig ut - Girkassen selges separat +/- Ledningen kan oppleves litt kort avhengig av oppsettet Er du selv fornøyd med dette produktet

Google

Side 1