Kategorier
Prisjakt

Horizon: Zero Dawn (PS4)

Horizon: Zero Dawn (PS4)

  • Sjanger: Eventyr, Simulator, RPG, Sci-Fi, Fantasy, Fighting, Jakt/fiske, Taktikk, Sandbox, Overlevelse, Shooter, Stealth, Tredjeperson, Action
  • Lanseringsår: 2017
  • Anbefalt aldersgrense: 16 år
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Horizon: Zero Dawn (PS4)

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.6 / 5
(44 anmeldelser)
5
(37)4
(5)3
(0)2
(2)1
(0)
Sortert etter dato
T
Tmfwang

31 anmeldelser

4 år siden*
10/10
*Endret 4 år siden
ett år siden
Prøvde virkelig å like dette spillet, men jeg kunne egentlig ikke bry meg mindre om historien og karakterene etter 10 timer, så jeg sluttet å spille. For lenge siden hadde jeg det kjedelig i et spill. Fin som faen skjønt.

Google

ett år siden*
Har vært å spille dataspill i over 35 år og HZD er topp tre det jeg noensinne har spilt. I tillegg, med hestelengder, er det det flotteste spillet jeg noensinne har sett. Hvis HZD kjører på ps4pro og stilige spill på PC som Far Cry 5 og Crysis 3, til tross for de maksimale innstillingene i 4K, er skyggen av en sjanse ikke. HZD føles som neste generasjons grafikk, og det er imponerende imponerende hva Guerilla klarte å klemme ut av maskinen. Fortellingen er veldig god og hovedpersonen Aloy er en sterk personlighet. HZD er et av spillene som involverte meg mest med en spennende velskrevet historie. Kameraet gir noen ganger skarpe vinkler, og slagene kunne ha vært mer presise og stramme. Men det negative er detaljert. Hele har en himmelhøy produksjonsverdi på 10 av 10.
*Endret ett år siden

Google

2 år siden
Veldig morsomt, men noen viktige slag i historien er svært vanskelig, og du kan sette seg fast på dem i flere dager.

Google

2 år siden
Mitt aller første spill på PS4. Flott atmosfære, grafisk vakker, åpen verden, vanedannende historie og gameplay. Alt dette kombinert med god musikk skaper et flott spill.

Google

2 år siden
Veldig bra spill, tyven føles litt kjedelig ....

Google

3 år siden*
Tvilsomt det beste spillet utgitt i 2017. Alle kategorier. Uansett spillplattformen. Historien, grafikken, funksjonene .. alt er fantastisk.
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden*
Det må anerkjennes at jeg tok lang tid å spille dette kjære spillet. Jeg elsker vanskelige, morsomme action RPG spill og dette mesterverket lever opp til alt det og litt mer. Dette spillet er helt fantastisk, la meg begynne med å si det. Jeg spiller en PS4 PRO med HDR-TV, og etter å ha tatt mye på innstillingene på min Sony TV, har jeg nå oppnådd Perfekt Perfeksjon, som .. Spillet er det kuleste jeg har sett i hele mitt liv. For å se Guerilla komme vekk fra asken som var killzone 4, som i mitt sinn var en spøk å utføre dette mesterverket. Jeg bøyer og gir deg all æren du har tjent og tjent. Historien er den eneste som ikke føles så spesiell hvis jeg kommer til å bemerke noe, men heltinnen du spiller er godt gjort som et tegn. Jeg er bare lei av all feministisk propaganda i spill, og hvis du har den livssyn, hold meningenene dine selv eller bli politikere, ikke forstyrre religion og feminisme i spill. Bare å utforske denne verden er en ren glede, og våpnene du får, er varierte og svært godt laget. Jeg er ikke klar for spillet så vel som dlcn, men jeg lengter etter en oppfølger og det snakker bare om hvor bra det spillet er. En av mine favorittspill gjennom. Dlcn den frosne villmarken er enda bedre og litt bedre på alle måter. Våpenene du får gjennom det er utrolig gode. Alt jeg klager om er fortsettelsen av oppgradertreet. Her har du vært veldig lat siden det nye treet er helt ubetydelige egenskaper du knapt har noen fordel av.
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden*
PC gamer som kjøpte PS4 utelukkende for dette, og det er mitt beste spillbeslutning i lang tid. Mitt nye favorittspill noensinne. Forrige Mass Effect. EA / Bioware skal overlevere Mass Effect til Guerilla og la dem utføre deres magi. + Fantastisk gameplay + Utrolig fascinerende og spennende historie + Mye å gjøre og utforske + Veldig hyggelig + Veldig morsomt. Glem hele tiden. + God musikk Skjer deretter muligens ende! Et mesterverk som jeg aldri vil slutte å spille. Har faktisk vært vanskelig å gå tilbake til mus og tastatur etter dette.
*Endret 3 år siden

Google

3 år siden*
Spillet ble inkludert når jeg impuls en PS4 Pro for et år siden, og må si at bare dette spillet er verdt å kjøpe en PS4 for. Fenomenalt hyggelig, og så mener jeg vakrere enn noen PC-spill jeg har sett. Og det er * kult *. Jeg ser vanligvis slåssene som en barriere for å gå videre i historien, men det er verdt å ta veien for å få et spennende slag - faktum er at naturen og kampene gjør at jeg sjelden bruker enten raske eller ridede dyr, men jeg Snarere løp fra sted til sted og se hva jeg finner på veien. Har også spilt gjennom utvidelsen, og det var også fantastisk. Det eneste negative er at NPCer kan være litt stive, men jeg tror ikke jeg skal stjerne en stjerne.
*Endret 3 år siden

Google

Side 1