Nintendo Switch

Nintendo Switch

  • Støttede videoformater: 480p, 720p, 1080p (Full HD)
  • Innebygd lagringskapasitet: 32GB
  • Lanseringsår: 2017
Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Prisvarsel
Sammenlign med andre produkter
Sammenlign

Nintendo Switch

Lagre dette produktet til en liste
Gi meg beskjed når prisen synker
Sammenlign med andre produkter
4.2 / 5
(120 anmeldelser)
5
(84)4
(21)3
(6)2
(5)1
(4)
Sortert etter dato
V
ValskraaCapo

16 anmeldelser

ett år siden
Fantastisk produkt, elendig skjermkvalitet, får riper ganske lett
S
Sheikah AdrianDX

30 anmeldelser

2 år siden*
Den beste spillkonsollen på markedet!
*Endret 2 år siden
H
HenningN

7 anmeldelser

2 år siden
Utrolig genial spillkonsol
M
Makba

6 anmeldelser

2 år siden
Favoritt konsolen min, men det er noen små problemer her å der som feks -løse joycons -docen gir ifra seg riper hvis du er uforsiktig -en joycon kan ha et delay, men skal vœre fikste med en systemoppdatering -Spill på switch er av og til overprica
D
Duuppedittfreak1

1 anmeldelse

4 år siden*
Endelig en bærbar spillkonsoll med nesten like rå grafikk som de stasjonære! Med nyeste Zelda er Nintendo Switch allerede en klassiker, men om du ønsker å vente til en senere anledning gjør det ingenting. Med spill som Mario Kart, Splatoon 2 og Super Mario Oddyssey kommende allerede i år (!) er Nintendo Switch en god investering for fremtiden og i dag. Smarte løsninger som de universale JoyCon-kontrollerne og den enkle oppsettingen av docken er bare et kirsebær på toppen av kaken. Must buy for småbarnsfamilier eller hardcore gamere.
*Endret 4 år siden
Zimp
Zimp

17 anmeldelser

4 år siden*
Meget fornøyd. God kvalitet, bra respons i spill og veldig nyttig med tanke på at man kan ta med denne hvor som helst. Anbefales!
*Endret 4 år siden
2 år siden*
God og morsom plattform. Flott grafikk! Kontrollene sluttet å virke og mistet konstant kontakt med enheten. Sannsynligvis vil det være et avstand mellom skjermen og kontrollene da de kan fjernes og slås på. Ingen ytterligere god løsning. Forresten veldig bra!
*Endret en måned siden

Google

ett år siden*
Skjør konsoll. Det er ingen feil i spillene, men konsollen er overhodet ikke i samme kvalitet som tidligere konsoller som WII U, WII, 3DS osv. V. Vi har en bryter som "sluttet å lade", det viste seg at en pinne på USB-C-kontakten var krøllet. Tilsynelatende en vanlig feil, dockingstasjonens design er understandard og vil til slutt ødelegge havnen. Saken er at sønnen nå er 11 år og redd for tingene, det er ikke en riper på konsollen. Bryteren er veldig lite brukt, og vi har bare brukt den i Nintendo-dokk. Men Nintendo, eller rettere sagt den svenske agenten Bergsala, hevder at det er en "håndteringsfeil" og vil ha 2500 svenske kroner for en utvekslingsenhet. Feilen er enkel å fikse, det er løse ladekontakter å kjøpe, så vi fikser oss selv. Du har blitt advart.
*Endret ett år siden

Google

ett år siden
Den beste konsollen noensinne. Så enkelt og glatt. Fungerer bra på TV eller bare plukke opp og spille hvor som helst. Det er utrolig mange spill nå. Har eid den siden den første dagen den ble utgitt da jeg forhåndsbestilte i seks måneder før den kom ut. Barna elsker det også.

Google

2 år siden*
Bærbar og fungerer bra. Imidlertid anbefaler jeg at du kjøper en Deluxe-sak hvis du ikke vil ha den skadet når du reiser.
*Endret ett år siden

Google

Side 1