Mye å spare på Påskefjellet

Alt du trenger til en knall påske på fjellet. Husk å sammenligne priser.

  • Foto: Shintartanya / Adobe Stock
    Alt du trenger å vite om solkremHer forklarer vi hvordan solkrem fungerer, hva du bør se etter og hva du bør passe deg for.Les mer
  • 6 tips til god stemning på påskefjelletEnten det er grilling og afterski i snøborgen eller leker til påskerennet har Daniel “Pappi” Andersson god erfaring med å få til en knall påskeferie for store og små. Her er hans seks beste tips.Les mer
  • Topp 8: De beste gogglesene På jakt etter nye skibriller? Denne topp-listen hjelper deg finne riktig. Les tipsene til Evelynne Geiger som er ekspert på skibriller. Les mer
  • Foto: helivideo, Adobe Stock
    Skal du kjøpe nye ski? Her er 8 tips.Skal du kjøpe nye ski er det mange ting å ta stilling til. Vi har fått programleder Håvard Rønning fra Skisporet-podden til å gi sine beste tips til kjøp, og hvordan du får de gode skiopplevelsene.Les mer

6 tips til god stemning på påskefjellet


Daniel er daglig leder for Hovden Alpinservering. Har har i mange år sørget for den gode påskestemningen der. Enten om det er grilling og afterski i snøborgen eller leker til Påskerennet, har han god erfaring med å få til en knall Påske for store og små.

Les Daniels beste tips her

Nye ski på ønskelisten? Her er 8 tips!


Gleder du deg til å kjøpe nye ski og oppleve fjellet på sitt beste i påsken? Få de beste tipsene fra Håvard Rønning, programleder for Skisporet-podden.

Les vår artikkel for å få mest mulig ut av dine skiopplevelse.

Skal du på påskeferie i fjellet?

Lene Sleperud har over 52 000 følgere på Instagram hvor hun deler mye om livet på hytta og fjellet med familien. I påsken er det naturligvis dit de reiser. Her er hennes beste påsketips.

1. Ta på langrennskiene og gå en fin tur. Husk å ta med noe godt i sekken! Lene har alltid med solo, kvikklunsj og appelsin for å ha noe å kose seg med på turen.

2. Ta med en påskequiz bok. Dette engasjerer og er gøy for hele familien.

3. Arranger påskeeggjakt! Samle familien rundt et skattekart og gjør klar til å lede familien frem til påskeharens skatt.

Slik beskytter du huden din i påskefjellet

Solen i fjellet kan være både deilig og farlig. For å nyte påskeferien trygt, er det viktig å beskytte huden din med en god solkrem. I denne artikkelen gir vi deg noen enkle tips om hva du bør unngå for å holde huden din frisk og solbrentfri mens du er på ski eller går på tur i påskefjellet.

Her er alt du trenger å vite om solkrem

Eksperttips: De beste gogglesene

På jakt etter nye skibriller? Denne topp-listen hjelper deg finne riktig. Les tipsene til Evelynne Geiger som er ekspert på skibriller.

Les Evelynnes beste tips her