Kuppene vi helst vil gjøre på Black Friday

Her tipser vi om populære dingser som sjelden er på tilbud, som er vanskelige å få tak i, eller som har økt kraftig i pris den siste tiden. Husk å opprette varsler for favorittene dine før Black Friday og Black Week.

1. Spillkonsollen Nintendo Switch

Foto: Nintendo

Nintendo Switch er spillkonsollen som fortsatt er med i topplistene våre over de mest populære dingsene på Prisjakt. Det er også en spillkonsoll som er kjent for å sjelden være på tilbud.

Etter lanseringen av nye Switch OLED, tror vi at den eldre modellen fra 2019 kan gå ytterligere ned i pris under Black Friday, slik at du kan spare ekstra mye hvis du følger med litt.

Se alle spillkonsollene på Prisjakt her.

2. Grafikkortene RTX 3080 og 3070

Foto: david, Adobe Stock

Hvis det er en produktkategori der prisen stadig øker, er det grafikkort. Den høye etterspørselen kombinert med problemer med å levere kretskort har ført til rekordpriser, og det gjør kategorien ekstra interessant for Black Friday og Black Week.

Det er ikke uvanlig at de litt bedre grafikkortene koster godt over 10 000 kroner i dag, spesielt hvis man ser på kortene i RTX 3070- og 3080-seriene. Med noen smarte varsler har du full kontroll over om prisene blir lavere i fremtiden.

Se alle grafikkort på Prisjakt her.

3. Spillkonsollen Playstation 5

Foto: Daniel Haaf

Helt siden Playstation 5 ble lansert i november i fjor, har det vært nesten umulig å få tak i den i butikk. Den ekstreme etterspørselen og den knappe tilgangen har ført til at de små og få leveransene ofte blir utsolgt i løpet av noen minutter.

Det er usikkert om Black Friday fører til rabatterte priser, men vi anbefaler at du setter opp varsler for Playstation 5 likevel. Husk å sette deg på ventelister hos butikker også, hvis du ikke allerede har gjort det.

Se alle spillkonsollene på Prisjakt her.

4. Mobiltelefonene i iPhone 13-serien

Foto: Apple

Apple har lansert de nye mobiltelefonene i iPhone 14-serien, og derfor tror vi at det kommer ekstra gode tilbud på fjorårets modeller i iPhone 13-serien under Black Friday. Og prisene har faktisk falt helt siden sommeren.

Hvis du vil ha en veldig god mobiltelefon, men ikke nødvendigvis vil kjøpe de nyeste (og dyreste) på markedet, bør du ta en nærmere titt på iPhone 12-serien. Spesielt hvis du allerede har andre Apple-dingser hjemme. Som Apple Watch og iPad.

Se alle mobiltelefoner på Prisjakt her.

5. Elsparkesykler

Foto: bortnikau, iStock.com

Elsparkesyklene har blitt ekstremt populære i år. Uansett hvor man er, virker det som at det suser forbi elsparkesykler i full fart. Hvis du har lyst på din egen, bør du følge med på Prisjakt under Black Friday.

Høstværet er på full fart, og interessen for elsparkesykler avtar. Vi håper på svært gode tilbud under Black Friday og Black Week. Ikke minst på den mest populære modellen for øyeblikket – Mi Electric Scooter Pro 2.

Se alle elsparkesykler på Prisjakt her.

6. Øretelefonene Apple AirPods

Foto: Apple

Øretelefonene i AirPods-serien står høyt på manges ønskelister, og vi opplever alltid ekstra stor interesse under Black Friday. Det hender at det er rabatter på AirPods-modellene, men det skjer ikke ofte, og de er ikke spesielt store.

Derfor er det lurt å sette opp varsling for favorittmodellen din fra AirPods-serien i god tid før Black Friday og Black Week. Det er mye snakk om nye modeller i 2023, men hvis du ikke vil vente til da, bør du sette opp et varsel allerede nå.

Se alle hodetelefoner på Prisjakt her.

7. Spill for spillkonsoller

Hvis du har en Playstation 5 eller Xbox Series X og ønsker å kjøpe helt nye spill har du sikkert lagt merke til at prisen kan blir ganske så høy. Spesielt hvis du kjøper på lanseringsdagen via Sonys eller Microsofts egen nettbutikk på spillkonsollen.

Vårt hete tips er å vente til Black Friday for å få de etterlengtede spillene til en ekstra god pris. Forhåpentligvis går ikke bare prisen ned i forhold til lanseringsdagen, men du kan til å med få en enda bedre salgspris fordi det er Black Friday.

Text: Daniel Haaf

Publicerad: 22 oktober 2021

Oppdatert: 24 august 2022

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i den. Det finnes ingen betalingslenker eller andre typer annonsesamarbeid.

Foto: leolintang, iStock.com

Her er alle Black Friday-tilbudene

Ikke gå glipp av de beste tilbudene under Black Friday og Black Week. Vi har samlet alle tilbudene under årets største salgsdager på ett sted, slik at du kan finne alle dingsene du ønsker deg.

Les mer og se alle Black Friday-tilbudene