Prisjakt

Her er produktene norske forbrukere helst prisovervåker

Kan du gjette hvilke produkter som er mest populære å prisovervåke?

Vi hos Prisjakt jobber for å gjøre det enklere å handle på nett. Vårt mål er ikke bare å finne de laveste prisene på det du ønsker å kjøpe, men også gjøre det enklere å planlegge fremtidige kjøp når prisene er riktige for deg.

En måte å planlegge kjøpene dine på er å bruke prisovervåking. Du velger et produkt, prisovervåker det hos oss og så får du en melding når prisen har gått ned. Det er enkelt og praktisk, og det opprettes flere tusen prisovervåkninger hver dag.

Vi synes det er veldig spennende å se hva som er mest populært å prisovervåke, og derfor har vi gravd litt i statistikken for første kvartal i år. Nedenfor finner du vår toppliste over de ti produktene som prisovervåkes oftest hos Prisjakt.

Kan du gjette hvilke produkter som det er mest populært å prisovervåke hos Prisjakt?

Hvis du ikke allerede har sniktittet på listen vår, så kan vi avsløre at det er robotstøvsugeren Xiaomi Mi RoboRock S5 som tar førsteplassen, etterfulgt av de støyreduserende hodetelefonene Sony WH-1000XM3 og søskenmodellen Xiaomi Mi RoboRock S6.

Hvis vi utvider gjennomgangen til de 100 mest prisovervåkede produktene, ser vi at det finnes totalt fire robotstøvsugere på listen. Tre fra Xiaomi og en fra iRobot. Vi finner også fire tradisjonelle støvsugere på vår topp 100-liste.

Andre populære ting er Nintendo Switch (2019) spillkonsoll, Apple AirPods Pro, AirPods (andre generasjon), Jabra Elite Active 75t og Samsung QLED QE65Q70R TV

Det er også verd å nevne Nintendo Switch (2019) som nå opplever svært høy etterspørsel, men som det kan være vanskelig å få tak i.

Det har ført til en merkbart stigende prisutvikling. Gjennomsnittsprisen for Switch (2019) 15. mars var 3280 kroner, et beløp som økte med hele 27 prosent til 4167 kroner 28. april. Nå er det perfekte tidspunktet til å prisovervåke spillkonsollen for å kunne følge med på fremtidige priskutt når modellen igjen blir tilgjengelig.

De 10 mest prisovervåkede produktene hos Prisjakt

 1. Xiaomi Mi RoboRock S5
 2. Sony WH-1000XM3
 3. Xiaomi Mi RoboRock S6
 4. Apple AirPods Pro
 5. Yale Doorman V2N
 6. Nintendo Switch (2019)
 7. Jabra Elite Active 75t
 8. Apple AirPods (andre generasjon) med ladeetui
 9. Samsung QLED QE65Q70R
 10. Apple TV 4K 32GB

Topplisten er basert på statistikk fra Prisjakt for 1. januar til 31. mars 2020 og kan ha endret seg etter at artikkelen ble publisert.

Overvåk produkter på Prisjakt

 1. Gå til en produktside hos Prisjakt
 2. Klikk på knappen "PRISVARSEL"
 3. Velg om du vil bli varslet hver gang prisen settes ned eller bare når prisen går under et visst nivå
 4. Velg om du bare vil bli varslet når produktet er på lager
 5. Klikk på knappen "PRISVARSEL"

Vær oppmerksom på at du må være logget inn på Prisjakt for å velge alternativet med prisreduksjon til under en grense.