Hvis du er du glad i å lage asiatisk mat, så er det utrolig greit å ha en god wokpanne på kjøkkenet. Wokpanner er laget for å tåle høye temperaturer, slik at man skal kunne woke grønnsaker og kjøtt raskt og effektivt. De er i tillegg utformet med utsvingte og høye kanter som gjør at man kan ha ingrediensene i konstant bevegelse uten at de faller ut av pannen. Dette gjør det enklere å få til jevn steking, og bidrar til at grønnsakene bevarer crunchen. Så selv om man strengt tatt helt fint kan bruke en vanlig stekepanne til woking, så vil en wokpanne gjøre matlagingen raskere, og det vil være enklere å unngå soggy grønnsaker og tørt kjøtt. Det finnes wokpanner i ulike materialer, deriblant støpejern, rustfritt stål og karbonstål, og med eller uten non-stick belegg. Både materiale og belegg har mye å si for hvor varmebestandig og brukervennlig pannen er. Mens ubelagte støpejern- og karbonstålpanner tåler høyere temperaturer og er mer slitesterke, vil disse kreve litt mer vedlikehold enn non-stick panner. I denne listen har jeg samlet et utvalg wokpanner i ulike materialer og prisklasser, alle av god kvalitet. Hvilken type som passer best for deg vil være avhengig av om du prioriterer brukervennlighet, robusthet, slitesterkhet eller pris.