Andreas Fejes: Klosteröl en bok om klosteröl, belgisk öl och i stilMat og drikke, Papirbøker, Svensk, Innbundet269 ,-
Roast Chicken and Other Stories av Lindsey Bareham, Simon HopkinsonMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Pocket279 ,-
Sommarhemmet : inreda, laga, fixa & odlaHjem og hage, Mat og drikke, Papirbøker, Svensk, Innbundet449 ,-
Maria Emmerich: The Protein-sparing Modified Fast MethodMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback401 ,-
Gordon Ramsay's Home Cooking: Everything You Need To Know To Make Fabulous FoodMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet305 ,-
Joshua Weissman: An Unapologetic Cookbook. #1 NEW YORK TIMES BESTSELLERMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet249 ,-
Steven Roennfeldt: Steve the Bartender's Cocktail GuideMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet279 ,-
Miso, Tempeh, Natto and Other Tasty Ferments: A Step-by-Step Guide to FermentingMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback329 ,-
How Not To Die CookbookFamilie, helse og livsstil, Mat og drikke, Vitenskap og medisin, Papirbøker, Engelsk, Pocket249 ,-
Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage: Ottolenghi FLAVOURMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet349 ,-