Jay Nutt, Jennifer MacKenzie: Sous Vide Basics: 100+ Recipes for Perfect ResultsMat og drikke, Papirbøker, Engelsk218 ,-
Kelly E Keough: Sugar-free Gluten-free Baking And DessertsMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback270 ,-
Jeffrey Elliot, Robby Cook: Complete Guide to Sushi and SashimiMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Spiral349 ,-
Nadine Horn, Jorg Mayer: Vbq-The Ultimate Vegan Barbecue CookbookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback240 ,-
Frog and Toad Are Friends: A Caldecott Honor Award WinnerBarn og ungdom, Krim og thrillere, Mat og drikke, Moderne og samtid, Papirbøker, Engelsk, Innbundet212 ,-
Airfryer Dinner Recipes: Airfryer Cookbook For Beginners And Food Lovers, Clean Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback75 ,-
En mammas överlevnadskokbok : enkla recept och genvägar i köketMat og drikke, Papirbøker, Svensk, Innbundet312 ,-
Malin Di Zazzo, Daniel Di Zazzo: Rom & Mat En bok om rom, mat sköna mötenMat og drikke, Papirbøker, Svensk, Innbundet267 ,-