Brad Leone: Field Notes for Food Adventure: Recipes and Stories from the Woods tMat og drikke, Engelsk317 ,-
Svampbok För Matälskare Plocka Och Laga Våra Godaste MatsvamparHjem og hage, Mat og drikke, Natur, Naturvitenskap og teknologi, Papirbøker, Svensk, Softcover med klaffer231 ,-
Niki Segnit: The Flavour Thesaurus: More FlavoursMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet262 ,-
Yotam Ottolenghi, Helen Goh: Sweet: Desserts from London's Ottolenghi [A Baking Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet385 ,-
The Ultimate Nutrition BibleFamilie, helse og livsstil, Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet393 ,-
Harold McGee: McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, HisMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet550 ,-
Official Downton Abbey Afternoon Tea Cookbook TheMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet200 ,-