Piero Antinori: Hills of Chianti The Story a Tuscan Winemaking Family, in Seven Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet199 ,-
Jeffrey Elliot, Robby Cook: Complete Guide to Sushi and SashimiMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Spiral299 ,-
Nadine Horn, Jorg Mayer: Vbq-The Ultimate Vegan Barbecue CookbookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback253 ,-
Frog and Toad Are Friends: A Caldecott Honor Award WinnerBarn og ungdom, Krim og thrillere, Mat og drikke, Moderne og samtid, Papirbøker, Engelsk, Innbundet230 ,-
Airfryer Dinner Recipes: Airfryer Cookbook For Beginners And Food Lovers, Clean Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback78 ,-
Rizwan Qadery: Masala mama en introduktion till det bengaliska köketMat og drikke, Papirbøker, Svensk, Innbundet231 ,-
Det nordiska skafferiet : torkning mjölksyrning fermentering inläggKultur, Mat og drikke, Papirbøker, Svensk, Innbundet253 ,-
¡taco Loco! Mexikansk Gatumat Från GrundenKultur, Mat og drikke, Papirbøker, Svensk, Innbundet282 ,-
Have a Winter Raw Food Romance: Raw Vegan Recipes for Cozy Winter MonthsMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback308 ,-
Malin Di Zazzo, Daniel Di Zazzo: Rom & Mat En bok om rom, mat sköna mötenMat og drikke, Papirbøker, Svensk, Innbundet275 ,-
Rick Mast, Michael Mast: Mast Brothers Chocolate: A Family CookbookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet403 ,-