Meera Sodha: Fresh India: 130 Quick, Easy, and Delicious Vegetarian Recipes for Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk347 ,-
Peter Reinhart: The Bread Baker's Apprentice, 15th Anniversary EditionMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet393 ,-
Cook, Eat, Repeat: Ingredients, Recipes, And StoriesMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet299 ,-
The Real Meal Revolution: Low Carb Cooking av Jonno ProudfootMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Pocket270 ,-
Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades--Bastes, Butters & Glazes, Too av Steven RaMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback226 ,-
Chelsea Monroe-Cassel, Sariann Lehrer: Feast Of Ice And Fire: The Official Game Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, A Song of Ice and Fire383 ,-
Mario Matassa: How to Make Authentic Italian Chorizo Sausage: A Step-by-Step GuiMat og drikke, Engelsk107 ,-
Nadira Jenkins-El: Vegan Soul Food Cookbook: Plant-Based, No-Fuss Southern FavorMat og drikke, Engelsk251 ,-