Catherine Atkinson, Maggie Mayhew: The Complete Book of Preserves &; PicklesMat og drikke, Papirbøker, Engelsk200 ,-
French Macarons for Beginners: Foolproof Recipes with 60 Flavors to Mix & MatchMat og drikke, Engelsk170 ,-
Lindy Smith: The Contemporary Cake Decorating BibleMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback249 ,-
F Allhoff: Wine and Philosophy A Symposium on Thinking DrinkingMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback267 ,-
Aruna Dawn Grey: Cooking With Krishna: Gluten-Free Vegan Indian Cuisine for the Mat og drikke, Engelsk130 ,-
Beautiful Bundts: 100 Recipes for Delicious Cakes & More av Julie Anne HessionMat og drikke, Papirbøker, Engelsk262 ,-
Tasty: Tasty Latest and Greatest: Everything You Want to Cook Right Now (an OffiMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet225 ,-
Brian Hart Hoffman: Bake from Scratch (Vol 2): Artisan Recipes for the Home BakeMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet352 ,-
Samuel McHarry: The Practical Distiller An Introduction To Making Whiskey, Gin, Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk339 ,-
Bruce Weinstein, Mark Scarbrough: The Instant Pot BibleMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Pocket270 ,-
Cassandra Reeder: The Geeky Chef Cookbook: Volume 4Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet174 ,-
Alex Day, Nick Fauchald: Death &; Co Welcome HomeMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet366 ,-