Christopher Shockey: Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting aMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback318 ,-
The Sommelier Prep Course – An Introduction To The Wines Beers And Spirits Of ThMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback375 ,-
Fjällmat : 84 Recept På Lätt Och Energirik Mat Som Håller För En Veckas VanMat og drikke, Papirbøker, Svensk, Softcover med klaffer318 ,-
12 Bottle Bar : A Dozen Bottles, Hundreds Of Cocktails, A New Way To DMat og drikke, Papirbøker, Engelsk215 ,-
Bone Broth Secret A Culinary Adventure In Health, Beauty, And LongevityMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback249 ,-
Salad Dressing Recipes: Top 50 Most Delicious Homemade Salad DressingsMat og drikke, Papirbøker, Engelsk75 ,-
Ian Murray: Gingerbread Castles To The Max: How Create And Construct HousesMat og drikke, Engelsk159 ,-
The Life and Wines of Hugh Johnson av Hugh JohnsonMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback399 ,-
Anthony Puharich, Libby Travers: The Ultimate Companion to MeatMat og drikke, Papirbøker, Engelsk386 ,-
Hugh Johnson: Hugh Johnson's Pocket Wine Book 2019Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet174 ,-
Wilbur F Eastman: Guide to Canning, Freezing, Curing and Smoking Meat, Fish GameMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback189 ,-