Brad Leone: Field Notes for Food Adventure: Recipes and Stories from the Woods tMat og drikke, Engelsk383 ,-
Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage: Ottolenghi FLAVOURMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet367 ,-
Svampbok För Matälskare Plocka Och Laga Våra Godaste MatsvamparMat og drikke, Naturvitenskap og teknologi, Papirbøker, Svensk, Softcover med klaffer231 ,-
Niki Segnit: The Flavour Thesaurus: More FlavoursMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet262 ,-
Yotam Ottolenghi, Helen Goh: Sweet: Desserts from London's Ottolenghi [A Baking Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet337 ,-
Oliver Lahoud, Marco Black: NutriBullet Ultra Low Carb Recipe Book: 203 DiabeticMat og drikke, Engelsk95 ,-
Harold McGee: McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, HisMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet550 ,-
Official Downton Abbey Afternoon Tea Cookbook TheMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet200 ,-
Eloise Head, Fitwaffle: Fitwaffle's Baking It EasyMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet270 ,-