Kung Food: Chinese American Recipes from a Third-Culture Kitchen: A CookbookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet415 ,-
Julie Tremaine: Disney Villains: Devilishly Delicious CookbookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet199 ,-
Liz Marsham, Critical Role, Jesse Szewczyk: Exquisite Exandria: The Official CooMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet299 ,-
Valerie Valeriano, Christina Ong: Buttercream Flowers for All SeasonsMat og drikke, Papirbøker, Engelsk199 ,-
Theo A Michaels: Share: Delicious Sharing Boards for Social DiningMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet199 ,-
Chef A J, Glen Merzer: Unprocessed 10th Anniversary EditionMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback279 ,-
David Haskell, Colin Spoelman: The Kings County Distillery Guide to Urban MoonshMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet279 ,-