Gelato and Gourmet Frozen Desserts A Professional Learning GuideMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback151 ,-
Hugh Fearnley-Whittingstall: River Cottage Much More VegMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet332 ,-
Wataru Yokota, Makiko Itoh: The Real Japanese Izakaya CookbookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet200 ,-
Marc Sumerak, Jenn Fujikawa: Marvel: Avengers Campus: The Official CookbookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk305 ,-
Minimalist Baker's Everyday Cooking av Dana ShultzMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet393 ,-
Katie Caldesi & Giancarlo Caldesi: The 30 Minute Diabetes CookbookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk262 ,-
The Veggie Chinese Takeout Cookbook: Wok, No Meat? Over 70 Vegan and Vegetarian Mat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet280 ,-