Henry Dimbleby, Claire Ptak: Happy Leons: Leon BakingMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet262 ,-
William Shurtleff: The Book of Tempeh: Professional EditionMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback206 ,-
Andrew Garrison Shotts: Making Artisan ChocolatesMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback285 ,-
Michael Turback: Prosecco!: Italy's Iconic Sparkling Wine, with Cocktail RecipesMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Paperback140 ,-
E Notter: The Art of the Chocolatier From Classic Confections to Sensational ShoMat og drikke, Papirbøker, Engelsk602 ,-
J Sanchez: Molecular Gastronomy Scientific Cuisine DemystifiedMat og drikke, Papirbøker, Engelsk627 ,-
Thibaud Villanova: Disney Enchanted Recipes CookbookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet275 ,-
Valerie Valeriano, Christina Ong: Buttercream One-Tier WondersMat og drikke, Papirbøker, Engelsk219 ,-
Nathan Anthony: Bored of Lunch: The Healthy Slow Cooker BookMat og drikke, Papirbøker, Engelsk, Innbundet244 ,-