Prisjakt

Brukt, demo, renovert

Forfatter profil avatar

Viktoria Andresen

Skribent

Oppdatert: 14 June 2024

Når du blar deg gjennom ny-ish-utvalget Prisjakt, er det greit å vite litt om hva de forskjellige betegnelsene for produkttilstandene egentlig betyr. Her er en kjapp oversikt.

Skadet emballasje

Her snakker vi om produkter som er splitter nye, men esken har fått en trøkk eller to. Perfekt for deg som ikke bryr deg om at boksen er litt ødelagt, og som vil ha helt nye produkter til en billigere penge.

Demo

Disse produktene har gjerne stått i et utstillingsvinduet og vist seg fram, kanskje blitt holdt og testet litt. De er ikke rett fra boksen, men bruken har vært minimal.

Renoverte

Dette er produkter som har fått en ny sjanse etter en tur tilbake til produsenten eller forhandleren. De blir gjerne pusset opp til nesten ny tilstand og får muligheten til å skinne på nytt. En flott måte å få tak i noe 'nesten-nytt' til en god pris.

Brukt

Disse produktene har levd et tidligere liv hos noen andre. De har kanskje noen bruksspor, men funker som bare det. Perfekt for deg som vil gjøre et kupp og samtidig være miljøbevisst.

Som ny

Her får du nesten alt det beste ved et nytt produkt, men til en litt snillere pris. Disse produktene er nesten ikke til å skille fra helt nye. De har vært gjennom en grundig sjekk og er klarert for å være i topp stand.