Prisjakt

Hjelp oss med å finne Årets fraktselskap 2022

Hvilket fraktselskap leverer best i Norge?

I Årets butikk er det Prisjakts brukere – altså forbrukerne – som bestemmer hvem som vinner. I år er det ikke bare butikker som deltar, men også transportfirmaene får mulighet til å vise hva de kan. Prisjakt lanserer nemlig den nye kategorien Årets fraktselskap.

For å finne den verdige vinneren av Årets fraktselskap trenger vi din hjelp:

Svarene vil avgjøre hvem som vinner den prestisjefylte prisen. Det sier Peter Stark, Head of B2B & Data på Prisjakt om den nye kategorien:

– Det føles veldig riktig å lansere Årets transportfirma. At prisen er en del av Årets butikk, som er så kjent og hvor veldig mange forbrukere engasjerer seg, gjør at det blir prestisjefylt for transportfirmaene å vinne den.

Peter fortsetter:
– Den nye kategorien er også et statement for oss på Prisjakt. Frakt er akkurat som kategoriene «butikker» og «produkter» en viktig faktor når forbrukerne tar sine kjøpsbeslutninger. Det skal Prisjakt som beslutningsdestinasjon kunne reflektere. Vi tar frakt på alvor, og vi vil komme med mange spennende nyheter om temaet i høst og til neste år.


Vinnerne av Årets transportfirma offentliggjøres 14. desmeber, mens de andre vinnerne av Årets butikk vil bli offentliggjort 15. desember.

Les mer

Apotera blev Årets butikk 2021.

Stem på favorittbutikken din i Prisjakts store konkurranse

Hvilken butikk har gitt deg årets beste handleopplevelse? Skriv en butikkanmeldelse innen 30. november! 15. desember avslører vi hvem du har kåret til Årets butikk 2022. Her finner du alle detaljer om konkurransen.

Les mer