Prisjakt

Hjelp oss med å kåre årets beste handleopplevelse 

Konkurransen Årets butikk 2021 er avsluttet

Prisjakt er en tjeneste av mennesker for mennesker, av oss for deg. Derfor er det alltid vi forbrukere som sammen kårer vinneren av Årets butikk, ingen andre kan gjøre et like godt valg. Derfor våger vi å si at Prisjakts Årets butikk er bransjens viktigste pris – en tittel som tildeles den butikken som virkelig har satt handleopplevelsen og oss forbrukere i sentrum.


Vi stoler på din dømmekraft

I stedet for å avgi en enkelt stemme, ber vi deg si din mening. Ved å gi en vurdering av de butikkene du handler i, støtter du dem i konkurransen samtidig som du hjelper andre med å ta kloke valg. Vinn-vinn!

Slik støtter du favorittbutikken din:

  • Skriv en omtale av den butikken du liker, når du handler eller i etterkant.
  •  Du kan skrive omtaler av flere butikker, men bare en per butikk.
  • Hvis du tidligere har sendt inn en omtale av en butikk, kan du oppdatere den slik at den inkluderes i konkurransen, men omtalen må referere til et kjøp du har gjort i 2021.

Årets konkurranse er avsluttet, men legg gjerne igjen en butikkomtale likevel!

Din mening teller, bokstavelig talt

Konkurransen pågår mellom 1. og 30. november 2021. Alle butikkvurderinger som sendes inn i denne perioden inngår, og vinneren kåres basert på en kombinasjon av både antall vurderinger og snittkarakter.

Vinneren av Årets butikk kåres 10. desember. Da kåres også vinnerne i en rekke butikkkategorier.


La oss snakke om penger, mange penger

Alle vil vi gjerne gjøre verden litt bedre – du også, håper vi. For hver butikkvurdering som sendes inn under konkurransen donerer Prisjakt en krone til Naturvernforbundets prosjekt ’Ta vare på det du har’. 'Ta vare på det du har' hjelper deg med å forlenge levetiden til de tingene du allerede har - fordi det gagner både deg og miljøet. På prosjektets nettsider finner du tips og råd om reparasjoner og rengjøring av alt fra sykkelbremser og LP-er til skinnsofaer og løse hengsler.

I fjor kunne vi overlevere en kjempesjekk på 50 000 NOK. Skal vi ta sikte på dobbelt så mye i år?

Publisert:
21 oktober 2021