Prisjakt

Konkurrer om å bli Årets butikk 2022 på Prisjakt – vinn gratis bannere

Prisjakts prestisjetunge konkurranse er i gang! I år presenterer vi flere nyheter rundt konkurransen som gjør det ekstra verdifullt å vinne.

Gratis annonsering i premiepotten

Å bli kåret til Årets Butikk 2022 av Prisjakts brukere er en stor ære i seg selv, men i år vil vi hylle vinneren litt ekstra. Vi vet hvor viktig det er med synlighet, og derfor vil butikken som vinner årets hovedpremie, få gratis bannerannonsering på Prisjakt i én måned. 

Hos oss når annonsene dine et interessert og kjøpelystent publikum i den riktige konteksten. Med gratis annonsering i premiepotten øker vi innsatsen litt. Nå er det enda viktigere å finslipe kjøpsopplevelsen og be kundene dine om å skrive butikkanmeldelser. Måtte den beste butikken vinne!

Slik foregår konkurransen

Prisjakts brukere kårer vinneren av Årets butikk ved å skrive butikkanmeldelser. Fornøyde kunder er den beste reklamen butikken din kan ha, og vi vil oppmuntre brukerne våre – kundene dine – til å dele sine personlige meninger, erfaringer og opplevelser, slik at andre kan ta bedre beslutninger.

 • En kunde kan stemme på butikken din ved å skrive en vurdering på butikksiden din hos Prisjakt, umiddelbart etter kjøpet eller senere. Det er bare verifiserte/publiserte vurderinger som blir med i konkurransen.
 • Anmeldelsene kan gjelde både nettkjøp og fysisk kjøp i butikk. Prisjakt skiller ikke på anmeldelser for dine ulike salgskanaler.
 • Du kan aktivt be kundene dine om å skrive vurderinger, men ikke mot noen form for kompensasjon eller belønning.

  Les mer om stemmegivningen og reglene her >>

Konkurransen pågår hele året

Kundens handleopplevelse er like viktig hele året. Noen butikker selger sesongvarer, og for å gi alle samme mulighet til å be kundene sine om å legge igjen en butikkanmeldelse når de nettopp har handlet, har vi utvidet konkurranseperioden:

I konkurransen Årets butikk 2022 inngår alle butikkanmeldelser som skrives fra 1 desember 2021 til og med 30. november 2022.

Apotera vant Prisjakts konkurranse Årets butikk 2021.

"Våre kunder og besøkende skal være så fornøyde som mulig" 

På et drøyt år har Apotera blitt nordmennenes favorittapotek. Med kundeanmeldelser som «fabelaktig kundeservice» og «den kjappeste leveransen jeg har vært borti» har Prisjakts brukere kåret nettapoteket til Årets butikk 2021.

Les mer om vinneren Apotera >>

Hvordan melder jeg butikken min på konkurransen?

Alle butikker hos Prisjakt deltar automatisk i konkurransen, og det er helt kostnadsfritt. Finner du ikke butikken din hos oss? Slik kobler du butikken din til Prisjakt >>

Nye premier i konkurransen Årets butikk 2022

I konkurransen kåres en hovedvinner, Årets butikk 2022, men en nyhet er at vi også velger en sølv- og bronsevinner i hovedkonkurransen.

Vi deler også ut priser til butikkene som havner øverst i tolv sortimentbaserte kategorier, samt spesialprisen Årets nykommer.

Les mer om konkurranseopplegget her >>


Slik blir vinnerne kåret i Årets butikk

Utifra antall anmeldelser og gjennomsnittskarakterer i konkurranseperioden, beregnes en poengsum for hver butikk, en Årets butikk-score. Den med høyest poengsum vinner prisen for Årets butikk 2022. De med høyest poengsum i hver butikkkategori vinner kategoripremiene, og det samme gjelder spesialpriset Årets nykommer.

Her kan du lese mer om hvordan det gjennomføres >>

Årets butikkategorier:

 • Barn & familie
 • Bygg & hage
 • Datamaskiner & tilbehør
 • Foto & video
 • Kjøkken & husholdning
 • Kjøretøy & tilbehør
 • Lyd, bilde & musikk
 • Møbler & innredning
 • Skjønnhet & helse
 • Sko, klær & accessories
 • Spill & spillkonsoller
 • Sport & Fritid

Vis kundene dine at butikken konkurrerer

 • For å få mange butikkanmeldelser og dermed øke vinnersjansene kan det lønne seg å gjøre en innsats for butikken din i konkurransen. 
 • Det er også lurt å minne kundene på å at de må verifisere/publisere vurderingene sine. Hvis de ikke gjør det, blir de ikke synlige på butikksiden din, og de teller heller ikke i konkurransen.

Her finner du materiell du kan bruke i markedsføringen din >>

Det er viktig at alle konkurrerer på like vilkår, og derfor kan du ikke tilby fordeler i bytte mot en vurdering – ingen belønninger, rabattkoder, konkurranser eller lotterier.

Her kan du lese mer om hva som er tillatt >>

Lurer du på noe?

Hvis du har spørsmål om konkurransen Årets butikk eller om Prisjakt, kan du chatte med oss her >>

Publisert:
5. april 2022