Prisjakt

Konkurrer om å bli Årets butikk 2023 på Prisjakt – vinn gratis bannere

Prisjakts prestisjetunge konkurranse er i gang! Butikken som vinner årets hovedpremie får gratis bannerannonsering på Prisjakt i én måned. 

Gratis annonsering i premiepotten

Å bli kåret til Årets Butikk av Prisjakts brukere er en stor ære i seg selv, men i år vil vi hylle vinneren litt ekstra. Vi vet hvor viktig det er med synlighet, og derfor vil butikken som vinner årets hovedpremie, få gratis bannerannonsering på Prisjakt i én måned. 

Med gratis annonsering i premiepotten øker vi innsatsen litt. Nå er det enda viktigere å finslipe kjøpsopplevelsen og be kundene dine om å skrive butikkanmeldelser. Måtte den beste butikken vinne!

Slik foregår konkurransen

Prisjakts brukere kårer vinneren av Årets butikk ved å skrive butikkanmeldelser. Fornøyde kunder er den beste reklamen butikken din kan ha, og vi vil oppmuntre brukerne våre – kundene dine – til å dele sine personlige meninger, erfaringer og opplevelser, slik at andre kan ta bedre beslutninger.

 • En kunde kan stemme på butikken din ved å skrive en vurdering på butikksiden din hos Prisjakt, umiddelbart etter kjøpet eller senere. Det er bare verifiserte/publiserte vurderinger som blir med i konkurransen.
 • Anmeldelsene kan gjelde både nettkjøp og fysisk kjøp i butikk. Prisjakt skiller ikke på anmeldelser for dine ulike salgskanaler.
 • Du kan aktivt be kundene dine om å skrive vurderinger, men ikke mot noen form for kompensasjon eller belønning.

  Les mer om stemmegivningen og reglene her

Konkurransen pågår hele året

Kundens handleopplevelse er like viktig hele året. Noen butikker selger sesongvarer, og for å gi alle samme mulighet til å be kundene sine om å legge igjen en butikkanmeldelse når de nettopp har handlet, har vi utvidet konkurranseperioden:

I konkurransen Årets butikk 2023 inngår alle butikkanmeldelser som skrives fra 1 desember 2022 til og med 30. november 2023.

Vinnerne blir avslørt 14. desember.

Hyttefeber vant Prisjakts konkurranse Årets butikk 2022.

"Denne prisen minner oss på hvorfor vi gjør det vi gjør" 

Gode priser, hyggelig kundeservice og rask levering sender Hyttefeber seirende opp i toppen som kundenes favoritt. Preben Lugg og Preben Frenning startet Hyttefeber.no i 2015 med fokus på interiør for norske hytter.

Les mer om vinneren Hyttefeber

Hvordan melder jeg butikken min på konkurransen?

Alle butikker hos Prisjakt deltar automatisk i konkurransen, og det er helt kostnadsfritt. Finner du ikke butikken din hos oss? Slik kobler du butikken din til Prisjakt

Premier i konkurransen Årets butikk 2023

I konkurransen kåres en hovedvinner, Årets butikk 2023, men vi velger også en sølv- og bronsevinner i hovedkonkurransen.

Vi deler også ut priser til butikkene som havner øverst i tretten sortimentbaserte kategorier.

Les mer om konkurranseopplegget her


Slik blir vinnerne kåret i Årets butikk

Utifra antall anmeldelser og gjennomsnittskarakterer i konkurranseperioden, beregnes en poengsum for hver butikk, en Årets butikk-score. Den med høyest poengsum vinner prisen for Årets butikk. De med høyest poengsum i hver butikkkategori vinner kategoripremiene, og det samme gjelder spesialpriset Årets nykommer. Vinnerne blir avslørt 14. desember.

Her kan du lese mer om hvordan det gjennomføres

Årets butikkategorier:

 • Barn & familie
 • Bygg & hage
 • Datamaskiner & tilbehør
 • Foto & video
 • Kjøkken & husholdning
 • Kjøretøy & tilbehør
 • Lyd, bilde & musikk
 • Møbler & innredning
 • Skjønnhet & helse
 • Sko, klær & accessories
 • Spill & gaming
 • Sport & Fritid
 • Friluftsliv

Vis kundene dine at butikken konkurrerer

 • For å få mange butikkanmeldelser og dermed øke vinnersjansene kan det lønne seg å gjøre en innsats for butikken din i konkurransen. 
 • Det er også lurt å minne kundene på å at de må verifisere/publisere vurderingene sine. Hvis de ikke gjør det, blir de ikke synlige på butikksiden din, og de teller heller ikke i konkurransen.

Her finner du materiell du kan bruke i markedsføringen din

Det er viktig at alle konkurrerer på like vilkår, og derfor kan du ikke tilby fordeler i bytte mot en vurdering – ingen belønninger, rabattkoder, konkurranser eller lotterier.

Her kan du lese mer om hva som er tillatt

Årets fraktselskap

Vi på Prisjakt vet hvor viktig transporten er. Derfor introduserte vi i fjor den nye kategorien Årets fraktselskap. Prisjakts brukere får rangere transport-opplevelsen av sine siste e-handelskjøp. Det fraktselskap som rangerer best i forhold til en kombinasjon av antall svar og snittkarakter vinner spesialprisen Årets fraktselskap. Vinneren blir avslørt 13. desember.

Porterbuddy vant Prisjakts konkurranse Årets fraktselskap 2022.

"Det er gøy at det er kundene som har stemt oss frem"

Porterbuddy leverer varene dine samme dag som du kjøper, med elektriske sykler og du kan spore leveransen i sanntid. Det er ikke rart at kundene er storfornøyde.

Les mer om vinneren Porterbuddy

Lurer du på noe?

Hvis du har spørsmål om konkurransen Årets butikk eller om Prisjakt, kan du chatte med oss her.

Publisert:
14. juni 2023