Prisjakt

Porterbuddy vinner Årets fraktselskap 2022

Prisjakt ville gi landets fraktselskaper muligheten til å kjenne på kjærligheten fra fornøyde kunder i årets konkurranse. Dere har stemt og Porterbuddy stikker av med seieren!

Porterbuddy leverer varene dine samme dag som du kjøper, med elektriske sykler og du kan spore leveransen i sanntid. Det er ikke rart at kundene er storfornøyde. Vi dro for å gratulere vinnerne av Årets Fraktselskap med kake og blomster og tok en prat med norgessjef Marte Knutsen. Hun er veldig stolt av alt det gode arbeidet som førte til topplassen i kundenes hjerter. 

– Det er gøy at det er kundene som har stemt oss frem. Siden vi startet har vi vært en utfordrer i det norske markedet med stort fokus på de vi leverer til, så det er veldig kult å se at vi gjør noe riktig, sier Marte.  

– Å vinne Årets Fraktselskap betyr at vi har gjort noe riktig som folk der ute i Norge vil ha og det blir jeg stolt av, sier hun.

Setter kundene i førersetet 

Kundene stiller høye krav til fraktselskapene. Det skal skje raskt, med god service, og på en bærekraftig måte. Med kundene i førersetet har Porterbuddy, som er en del av Instabee, stort fokus på å levere på dagens behov. 

– Brukerne stiller stadig høyere krav. Leveransen skal være hurtig, fleksibel, presis og bærekraftig. Vi er en av få som kan levere på det kundeløftet, sier norgessjef Marte fra Porterbuddy.

Porterbuddy vil fortsette å levere på sitt kundeløfte med enda bedre og mer bærekraftige løsninger i fremtiden, hvor selvsagt kundenes behov fortsetter å stå i sentrum. De håper å nå ut til flere innbyggere i Norge. 

– Vårt mål er å dekke 100% av kundenes behov med tjenestene våre. Tilby raskere, mer fleksibel og grønnere leveranser. Bærekraft har alltid vært kjernen i vår virksomhet og nå har vi blant annet 20 elektriske cargosykler som leverer i Oslo. På sikt satser vi på 100% elektrisk i hele Norge, sier norgessjefen til Porterbuddy og avslutter med å takke alle som har stemt frem Norges beste fraktselskap 2022 i Årets butikk konkurransen.

– Tusen takk til alle som har stemt på oss, det betyr mye! Vi skal fortsette å gjøre alt vi kan for å gi den beste kundeopplevelsen og sette standarden for levering.

Publisert:
14. desember 2022

Tekst:
Viktoria Andresen

Les mer

Årets butikk 2021

"Våre kunder og besøkende skal være så fornøyde som mulig" 

På et drøyt år har Apotera blitt nordmennenes favorittapotek. Med kundeanmeldelser som «fabelaktig kundeservice» og «den kjappeste leveransen jeg har vært borti» har Prisjakts brukere kåret nettapoteket til Årets butikk 2021.

Les intervjuet med Apotera