12 ting partneren din virkelig ønsker seg på Valentinsdagen

Mange tenker på smykker, bluser og parfyme når man snakker om gaver til Valentinsdagen. På Prisjakt snakker vi heller om kule og praktiske ting som vil være til nytte og glede for mottakeren i lang tid.

Lego

Hvis man vil gjøre noe morsomt, men litt vanskelig sammen, er det ingenting som kan måle seg med et avansert Lego-sett. Leter du etter den perfekte Valentinsgaven til en ekte Star Wars-nerd, finnes det byggesett med både Millennium Falcon og Death Star. Vi garanterer at dere får mange hyggelige timer sammen, og i tillegg får dere god øvelse i å samarbeide.

Alle Lego-sett hos Prisjakt finner du her

Hodetelefoner

Gode hodetelefoner er en flott gave som passer til de fleste. Det finnes modeller som passer alle slags situasjoner – enten du daglig pendler til jobb eller skole, ofte snører på deg joggeskoene for en løpetur i skogen eller bare ønsker å ligge på sofaen hjemme og kose deg med musikk eller lytte til en podcast. Det finnes hodetelefoner fra noen få hundre kroner og oppover, og husk at in-ear-hodetelefoner ofte klassifiseres som hygieneprodukt. Det betyr at det ikke kan byttes i alle butikker.

Alle hodetelefoner hos Prisjakt finner du her

Smartklokke

Et analogt armbåndsur er kanskje en klassiker som fungerer på alle håndledd, men i 2020 og er det smartklokker som gjelder. For dem som bruker iPhone, er valget enkelt som – det blir Apple Watch. Med andre telefoner er valget større. Vi anbefaler gjerne Samsung Galaxy Active-serien, som er både rimelig og god.

Alle smartklokker hos Prisjakt finner du her

© iStock.com / belchonock

Barberingssett

Et pent barberingssett er ikke bare en glede for øyet, men også en praktisk gave til alle menn som tar barberingen på alvor. En barberingssett består av stativ, barberhøvel og barberkost. Legg til en velduftende barberingsolje og barberkrem for å gjøre pakken komplett. Hvis mottakeren har kraftig skjeggvekst, kan et gavekort til en god barberer være en fin opplevelse.

Alle barberingssett hos Prisjakt finner du her

Massasjepistol

Dette er en flott gave til alle som har såre og stive muskler. Med en massasjepistol stimuleres musklene med vibrasjoner som hjelper mot både stølhet og muskelspenninger. Et fint tillegg til en mer tradisjonell massasje og en virkelig effektiv ting som mottakeren vil ha stor glede av. Det er også mulig å kjøpe behandling med vibrasjonsmassasje for de som ønsker å prøve det ut før man kjøper en massasjepistol selv.

Alle apparater til vibrasjonsmassasje hos Prisjakt finner du her

Bluetooth-sporer

Har du en partner som mister tingene sine både titt og ofte? Da er en Bluetooth-sporer den perfekte gaven. Det er en liten ting som kan festes på for eksempel en nøkkelring, legges i en veske eller i lommeboka. Hvis du mister en ting som har Bluetooth-sporer, kan du finne den igjen ved hjelp av mobiltelefonen. En morsom gave og billig forsikring som gjør at partneren aldri legger fra seg nøklene på jobben igjen.

Alle Bluetooth-sporere hos Prisjakt finner du her

© Robert Kneschke / Adobe Stock

Robotstøvsuger

Bor du sammen med noen som heller vil gjøre morsommere ting enn å støvsuge? Kjøp en robotstøvsuger, og få tid til mer spennende ting enn å støvsuge opp smuler og rusk fra gulvet. Hvorfor gjøre grovarbeidet selv når en robot kan gjøre det for deg?

Alle robotstøvsugere på Prisjakt finner du her

© weedezign / Adobe Stock

Vesker

Kjøp en robust og romslig veske i gave. Hvis man behandler den pent, kan det bli en gave for livet til både ham og henne. Prisjakt har over 3000 forskjellige vesker, og prisen varierer fra under hundrelappen til over 10 000 kroner for de mer eksklusive modellene. Uansett om det er en skulderveske fra Zara, en håndveske fra Michael Kors eller en ryggsekk fra Fjällräven, vil gaven bli mottatt med stor glede.

Alle vesker hos Prisjakt finner du her

Sexleketøy

Visste du at Prisjakt nå har sexleker, glidemiddel og kondomer? Valentinsdagen er en dag der kjærligheten står i sentrum, og alle som ønsker at det skal varme litt ekstra i kinnene, kan med fordel sjekke ut alle de morsomme tingene til både ham og henne. Ikke glem å kjøpe batterier hvis du velger sexleker som trenger det.

Alle sexleker hos Prisjakt finner du her

iStock.com / PavelIvanov

Gavesett

Sett sammen et morsomt sett med forskjellige gaver som du velger selv i for eksempel en liten kurv. Det er både morsomt og populært å gi egenkomponerte gaver, så hvorfor ikke benytte anledningen på Valentinsdagen? Parfyme, dusjsåpe, barberingssett og andre skjønnhetsprodukter er ideelle til gavesett. Eller hvorfor ikke gi bort en opplevelse med hotellovernatting, restaurantbesøk og kino?

Tips til gavesettet hos Prisjakt finner du her

Tyngdeteppe

Det har blitt utrolig populært å skaffe seg et ordentlig tyngdeteppe. En flott gave til alle som har problemer med å finne roen når de skal sove. Tyngdeteppet har en beroligende effekt og hjelper kroppen med å frigjøre hormoner som serotonin og oksytocin, som gjør det lettere å sovne. Pass på at du velger en modell med riktig vekt, fordi teppet skal veie rundt 10-15 prosent av brukerens kroppsvekt for å få best effekt.

Alle tyngdetepper hos Prisjakt finner du her

Droner

Høyt opp på nerdeskalaen finner vi droner. Hvis du har en kjæreste som elsker duppeditter, kan en god drone være en flott gave på Valentinsdagen. Det finnes mange nyere modeller som er veldig enkle i bruk. De holder høy kvalitet og har både kollisjonsbeskyttelse og innebygd kamera. Vi lover at en drone vil være populært, ikke bare for den som åpner gaven, men for hele familien.

Alle droner hos Prisjakt finner du her