Prisjakt
iStock.com / halfpoint

Dette er Singles Day

Singles Day er et shoppingfenomen som opprinnelig kommer fra Kina. Det en shoppingdag med TV-show og verdensstjerner som har blitt mye større enn både Black Friday og Cyber Monday.

Med Prisjakt kan du handle smartere på Singles Day

1. Sammenlign prisene før du handler

Ikke stol på at kampanjetilbudene du finner i en butikk er de beste. Sammenlign prisene på Prisjakt – enten i en nettleser eller med vår populære mobil- app. Da ser du omgående om det er et godt kjøp eller ikke.

2. Sjekk prishistorikken

Prishistorikken vår avslører hvor ofte prisene har gått opp og ned i butikkene. Det hjelper deg å se om en butikk faktisk setter opp prisene før en kampanjeperiode, og om du bør slå til på det tidsavgrensede tilbudet eller vente på neste tilbud.

3. Overvåk prisen

Prisvarsler er utrolig nyttige. Da slipper du å se etter prisreduksjoner manuelt. Overvåk et produkt på Prisjakt. Da varsler vi deg når butikkene senker prisene eller når et produkt er tilbake på lager. Du kan få meldingen på e-post eller i mobil-appen.

Det kinesiske e-handelskonsernet Alibaba Group er den store drivkraften bak Singles Day. Butikkene tilbød til sammen 250 000 forskjellige merker, der 31 000 merker kom fra 78 ulike land. De solgte totalt for 74,1 milliarder dollar på de 24 timene Singles Day varte i 2020. 

Til sammenligning lå omsetningen på Black Friday i USA på bare rundt 9 milliarder dollar i 2020.

Salget på Singles Day i Kina økte med 86 prosent sammenlignet med året før. Til sammenligning økte omsetningen på Black Friday i USA med 22 prosent i 2020, sammenlignet med 20219. Det gjenstår å se hvor stor økningen blir 27. november 2021.

Singles Day har ikke fått fotfeste i Norge – enn så lenge

Dersom du aldri har hørt eller sett noe om Singles Day i Norge, er du ikke den eneste. Handledagen har ennå ikke slått helt igjennom på det norske markedet. Men i takt med at stadig flere norske bedrifter fokuserer på Singles Day, er dette nå i ferd med å endre seg.

Og ettersom Singles Day får følge av Black Friday og Cyber Monday, er det gode muligheter til å spare penger når du handler i november.

Et godt tips er å bruke prisovervåking på de produktene du gjerne vil kjøpe. Da får du en e-post eller en SMS på mobilene når prisene går ned. Dersom du ikke er fornøyd med prisreduksjonen på Singles Day, vil du få nye muligheter til å spare penger på Black Friday og Cyber Monday. Sørg for at du blir informert når favorittene dine blir billigere i butikkene.

Du finner alle tilbud under Singles Day på vår Singles Day-side.

Singles’ Day 2022

Alle Singles' Day-tilbud på ett sted

Gå til kampanje