Prisjakt

Ikke kjøp hva som helst - Det lønner seg å sammenligne

Vi vet vel at du ikke kjøper hva som helst, men med alle kampanjer og tilbud vi bombarderes av daglig, er veien til kjøpsknappen kort. Det er fort gjort å gå på en smell. Noen ganger kan et tilbud høres så fristende ut at du kanskje kjøper ting du ikke trenger.

De beste tilbudene har vi samlet så har du alt på en plass. (Men husk nå å bare kjøpe det du faktisk trenger).

Forskjellig pris i forskjellige butikker?

Kampanjetilbud kan være svært forlokkende, og du er ikke alene om å ha falt for det mer enn én gang. Men noen ganger kan produktet du leter etter, finnes til en lavere pris hos en eller flere andre butikker. Med Prisjakt har du alltid oversikt over de laveste prisene, hvilke butikker som har de beste vurderingene og hvor produktene er på lager. Sammenlign alltid før du handler. 

Tilbud = beste pris?

Prishistorikken viser hvor ofte et produkt varierer i pris. Et tilbud som ser ut til å være tidsbegrenset kan dermed vise seg å være ett av mange tilbud i løpet av året, noe som kan bety at det ikke haster så veldig å kjøpe som det ser ut til. Ved å sjekke prishistorikken kan du enkelt finne den laveste prisen produktet har hatt siden det ble oppført hos oss.

Få prisvarsler

Her på nettstedet kan du også overvåke prisene ved hjelp av varsler. Disse varslene hjelper deg å holde oversikt over prisreduksjoner ved å varsle deg via e-post eller pushvarsler når prisene faller i butikkene. Hvis du er pålogget, kan du også justere hvilket prisnivå du ønsker å bli varslet om. Er du usikker på hva som er et rimelig prisnivå? Sjekk prishistorikken.

Du oppretter et prisvarsel ved å klikke på "varsel"-knappen på produktsidene til både nettleseren og appene våre.

Planlegg med lister

Produktoversiktene dine på nettstedet viser den laveste prisen for hvert produkt og en totalsum for alt i listen. Listene gjør det enkelt for deg å få en oversikt over ting du er interessert i å sammenligne prisene på, noe som er supert når du planlegger årets julegaver, bursdagsgaver eller nye vinterklær til barna.

Hvis du vil bruke Prisjakt-lister, må du opprette en Prisjakt-konto hvis du ikke allerede har en.

Ikke glem å se på fraktkostnadene

Mange butikker har gratis frakt, men ikke alle. Hvis du er uheldig, kan fraktkostnaden være en stor del av den endelige prisen når du gjør mindre kjøp på nettet. Derfor viser vi deg fraktkostnaden ved siden av butikkprisene, slik at du alltid har full oversikt.

Prisjakt-app

Med vår app blir det enda enklere å sammenligne priser, få varsler og planlegge kjøp med lister. Du trenger ikke å bruke nettleseren og kan være logget på kontoen din til enhver tid. Appen er selvsagt gratis og tilgjengelig for nedlasting her.

Vær først med produktnyheter!

I nyhetsbrevene våre kan du delta i konkurranser med fine priser, inspireres av sesongprodukter og lese siste nytt om produktlanseringer. Vi deler også interessante artikler og guider om hva du bør tenke på når du skal shoppe. Vi er på din side! Vi hjelper deg å bli en smartere konsument!

Romjulssalg 2023

Alle tilbud på romjulssalget på ett sted

Gå til kampanje