Parfymonline
  Gjestebruker
  Gjestebruker
  Forferdelig
  7 måneder siden

  Når det ikke er oppgitt telefon nummer til kundeservice og kundeservice e-Mail feiler, så er dette noe Prisjakt bør vurdere å fjerne fra sidene sine. Useriøst.

  Dårlig
  10 måneder siden

  Aldri opplevd maken til dårlig kundebehandling. Alt for sen levering, ingen kommunikasjon, feil vare, null respons på flere henvendelser til kundeservice og nå har det gått 1 mnd siden første mail. Ikke kan de nås pr telefon heller. Styr unna denne nettbutikken.

  Forferdelig
  10 måneder siden

  Bestilte flere varer. Etter lengre ventetid fikk jeg de i postkassen her. Gikk fort ut og hentet. Pakker ut og ser at jeg har fått tilsendt en hårspray i stedet for shampoo jeg har bestilt. Tar umiddelbart kontakt med de for å avklare men har enda ikke hørt noe to uker etterpå. Ser ut som de har oppdatert prisen men vet ikkeom det er endret i forhold til varen jeg har fått i stedet eller bare fjernet alt. Uansett dårlig at de ikke melder i fra at produktet mitt ikke kommer. På leveringsbekreftelsen jeg fikk i papirform var shampoen bare streket over..

  Gjestebruker
  Gjestebruker
  Forferdelig
  2 år siden

  Riktigt oseriösa, styr undan! Beställde en julkalender (doftljus) den 21/11, paketet skickades ut över en vecka senare, trots att det enligt deras hemsida skule skickas dagen efter. När jag hämtar paketet den 3/12 ser jag att de har skickat en annan kalender med makeup istället.(!) Den ville jag inte ha, så där började en lång, oseriös och långsam dialog med deras "support". De hade inget intresse i att erkänna sitt misstag eller göra processen lättare för mig och nu är det nästan 2 veckor sedan jag har fått svar från kundservice på mitt senaste mail. Jag skickade tillbaka produkten för två veckor sedan och har fortfarande inte fått pengarna tillbaka. Kommer att ta processen vidare via min bank.

  1.6Dårlig
  3 anmeldelser

  Om butikken

  Parfymonline

  Prisene vises i NOK.

  Kundeservice

  Butikken kan kontaktes på Norsk.

  www.parfymonline.no

  Informasjon om selskapet

  Fullstendig firmanavn: PARFYMONLINE

  Organisasjonsnummer: 917937265