Kajakk & Fritid
  • God service
  • Bredt sortiment
  • Trygg handel
Gjestebruker
Gjestebruker
Dårlig
9 dager siden

Syntes ikke de hadde tid til kunden, var bare om og gjøre å få solgt varen. Veldig lang til på svar både tlf og Mail i ettertid, og lite service vennlige.

m
mavvakka

6 anmeldelser

Forferdelig
en måned siden

Selger uferdige og dårlig bygde importprodukter som mangler reservedeler. Gjelder spesielt enkelte av Momas-syklene. Når man behøver hjelp med elendigheta ignorerer de en fullstendig. Har aldri opplevd så dårlig kundeservice hos noen andre.

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
en måned siden

Supert utvalg, gode priser og fantastisk kundeservice! Fikk en pumpe med SUP brettet som ikke fungerte som forventet. Sendte henvendelse, og dagen etter var ny pumpe på vei i posten! Hyggelig dialog og suveren service.

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
2 måneder siden

God service :) Hyggelige og hjelpsomme!

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
2 måneder siden

Jeg fikk hyggelig og meget god hjelp av Kajakk & Fritid AS og fikk sendt et nytt drev til MOMAS JASON elsykkelen min helt gratis i posten. Elsykkelen kjøpte jeg tidligere hos dem og er veldig fornøyd med den (brukt den daglig i snart tre år).

Forferdelig
3 måneder siden

Jeg må dele min skuffelse over Kajakk og Fritid As. Jeg kjøpte den 22/7 22 en NorthZone Sungler 285. Den ble raskt levert, den 28/7 22, men dessverre greide K&F å sende med feil sete.  Jeg reklamerte umiddelbart og fikk bekreftelse på at erstatningsordre var opprettet. Så gikk det nærmere 2 uker. Etter purringer ble pakken med setet meldt til posten den 15/8 22. Nå har det gått ytterligere tre uker og ingenting har skjedd, til tross for gjentatte telefoner og ditto lovnader fra Kajakk og Fritid As om å rydde opp og få sendt setet. Kundebehandlingen og spesielt reklamasjonshåndteringen til selskapet er meget kritikkverdig. Jeg har pr dags dato ikke fått noen tilbakemelding på hva som gjøres for å rydde opp i feilen. Forrige uke kontaktet jeg i tillegg eieren av K&F As og informerte ham om hvordan selskapet hans blir forvaltet. Også her møtes jeg med øredøvende stillhet. Sjokkerende at en, i utgangspunktet oppegående nettbutikk, ikke tar kundene mer på alvor. Er det andre som har lignende erfaringer med Kajakk og Fritid As?

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
3 måneder siden

Tidenes tregeste kundeservice. Tar aldri telefonen, og svarer på mail etter en måned hvis du er heldig.

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
3 måneder siden

Top kvalitet i alle ledd. Vi kjøpe Surplus Marina Sip. Fungere svært bra, stødig og tåler enkelt 2 personer (150 kg). Vi har brukt sup'n i åpent hav, svenske innsjøer og i elver. Vi er veldig fornøyd.

Vurdering av handleopplevelse

3.7Bra
20 anmeldelser
Fordeling av handleopplevelse
(13)
(1)
(0)
(1)
(5)
Årets butikk 2022

Her du erfaringer med butikken?

Din erfaring er til stor hjelp for andre med å finne rett butikk og er grunnlaget for Årets butikk 2022.

Om butikken

Kajakk & Fritid

Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

www.kajakk-fritid.no

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: KAJAKK OG FRITID AS

Organisasjonsnummer: 890473652