• Led Spot

  • no
Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
3 år siden

Bestilte en vifte 13 mars, først 19 mars fikk jeg en oppdatering på at ordren blir behandlet. Kl 1900 den 25 mars bestemte jeg meg for å benytte angreretten da jeg hverken hadde fått noe mer oppdateringer, mottatt varen eller fått noe sendingsnummer. Innbetalt beløp ble tilbakebetalt i løpet av 2 dager.

C
Chanten

13 anmeldelser

Forferdelig
3 år siden

Hadde "liksom 300+" av varen på lager. Brukte over 1 uke på å pakke og sende varen. Varene ble ikke sendt før jeg purret på mail, som de forøvrig aldri svarte på! Lysene brukte i tillegg over 1 uke før de var på plass! Totalt fraværende kundeservice! Elendig behandlings og leveringstid. Styrer elegant unna i fremtiden

E
Erlend

1 anmeldelse

Dårlig
3 år siden

Hadde gode priser på Zigbee dimmer med trådløs bryter. Bestilte samtidig fra Elektroimportøren. Det kom dagen etterpå, men det fra led-spot.no tok fire døgn. Mottok feil varer (Z-wave i stedet for Zigbee). Etter flere telefoner skulle de ordne med returlapp, men etter flere dager har jeg fortsatt ikke hørt noe. Vil ikke anbefale å bestille herfra om det haster/viktig å få riktig varer første gangen.

f
frederik91

1 anmeldelse

Utmerket
3 år siden

Veldig serviceinnstilte og kjapp responstid. Fikk også god hjelp med spesiallengde på LED-stripe. I tillegg har de gode priser. Anbefales.

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
3 år siden

Svindel og fanteri. Bestilte utelamper, fikk som andre bekreftelse på at de var sendt uten at dette var tilfelle. masse dårlige unnskyldninger på telefon. Ble etterhvert enige om å kansellere hele greia. for så å motta en pakke med noen av utelampene. De har gått i retur, men tviler sterkt på at jeg noen gang ser noe til pengene de skylder.

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
3 år siden

Veldig dårlig kjøpsopplevelse. Bestilte og betalte varer 28.9., fikk e-post med bekreftelse samme dag og ny e-post 30.9. om at bestillingen ble pakket. Mottok aldri varene. Forsøkte å ringe både LED-Spot og Belysningsgruppen, men anropet ble enten avvist eller ikke besvart. Fikk heller ikke svar på e-post eller på henvendelser via kontaktskjema på hjemmeside. Fikk til slutt tilbake pengene fra Klarna nå i romjulen. Oppfatter selskapet som veldig useriøst og anbefaler ingen å bestille varer derfra.

Utmerket
3 år siden

Kjempe pris og kjempe service!

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
3 år siden

Bestilte og betalt for over 1000 kr. Etter en uke var fremdeles ingen bekreftelse på kjøpet mottatt, ingen beskjed om sending eller noe. Ringte et nummer på nettsiden og fikk bare mld om å skrive hva det gjelder på tekstmelding. Sendte tekstmelding, fremdeles ingen svar La igjen melding på et annet nummer som ble funnet til belysningsgruppen, heller ingen svar her. Hva skjer led-spot.no?? Dette som ble bestilt hastet. Anbefaler å kjøpe led materiell direkte fra Kina. Til og med DET går fortere!

Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Hva synes du om Led Spot?

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Om butikken

Prisene vises i NOK.

Betalingsalternativer

VippsPayPal
  • Direkte betaling
  • Faktura
  • Forskuddsbetaling
  • Kortbetaling
  • Postoppkrav
  • Avbetaling
  • Betaling via telefonregning
  • Bitcoin
  • SMS-betaling

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Tilbud telefonstøtte. Se butikkens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: BelysningsGruppen AS

Organisasjonsnummer: 913633334