• Pro Handel

  • no
Utmerket
ett år siden

Rask frakt og fleksibel ved en endring etter at jeg hadde lagt inn bestilling.

Gjestebruker
Gjestebruker
Utmerket
ett år siden

De varene jeg har kjøpt var da lavest priset i hele kongeriket, et par av de. med god margin. De ankom til angitt tid. Kjøpsprosessen gikk som det gikk frem av på nettsiden. Så hva jeg skal dette fingeren på da?

Forferdelig
ett år siden

Fikk levert dillen på en ok måte, men det er en feil på matingen. Guttevalpen som driver butikken alene, svarer ikke på mail eller telefon, så det må ikke forventes noe service her .

Bra
2 år siden

Mange negative kommentarer, men nylig erfaring om at de ordnet opp etter en retur. Litt vanskelig å få kontakt, men svarte tilslutt. Stå på!

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
2 år siden

Handelen er grei nok, men ved reklamasjon på et bor som gikk i stykker, så er det totalt umulig å komme i kontakt med de.. svarer ikke på telefon, ikke på mail. ikke mye Pro med denne handel! STYR UNNA er mitt råd.. alle som har dårlige erfaringer med dette firma, bør rapportere til forbrukerrådet, slik at disse ikke får fortsetter å drive sin svindelvirksomhet.

w
whiteportion

10 anmeldelser

Forferdelig
2 år siden

Responderer ikke på e-post. Svindel

S
Snorre

1 anmeldelse

Forferdelig
2 år siden

Useriøs aktør som ikke overholder lovverk om angrerett. Umulig å få kontakt med de.

S
Shallow_

1 anmeldelse

Dårlig
3 år siden

Etter å ha lest endel negative kommentarer, hovedsakelig ang . reklamasjonsbehandling, så tok jeg allikevel sjansen med visa betaling slik at jeg kunne ta en evt. sak gjennom dem. Bestilte et 5.0ah Bosch batteri, og det ble levert i postkassen etter 3 dager, veldig fornøyd med det. Har jo lest at det virker som paralellimp. varer, men veldig skuffet over at batteriet kom løst innpakket i plast. Hadde forventet en forseglet orginal bosch forpakning (da bare med text på polsk eller no) selv til denne prisen. Det ser helt nytt ut, men har ingen garanti for at det ikke er en brukt/ b-vare jeg får.. Kjøpte nettopp en Dewalt sag som de også selger her, men betalte heller 500++ for å få fra lokal butikk fremfor her. Tviler på om jeg kommer til å benytte igjen.

Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Hva synes du om Pro Handel?

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Om butikken

Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: PRO HANDEL HENNING NILSEN

Organisasjonsnummer: 997217489