• Stayhard

    (7)

  • no
v
vojohnny

1 anmeldelse

Forferdelig
ett år siden

Fikk feil varer, de ordnet kun til dels opp. De ville ikke ta imot det ene plagget som samboeren hadde tatt i bruk. Hun tok i mot pakken og trodde plaggene var korrekt, og tok det til bruk. Jeg fikk ikke sjekket plaggene. Fikk kun et lite avslag. Andre butikker har bedt om å få varen returnert og refundert, så dette var veldig rart. Håper retur går knirkefritt. Edit: returen sendt, og de har ikke klart å oppdatere fakturaen riktig, men de har klart å reaktivere den, så nå må jeg igjen kontakte kundeservice. Anbefales ikke. 2.5/5 endres derfor til 1/5 Edit 2: Stayhard sier de har pauset fakturaen fra Elpy, og at jeg kan gjøre det selv via Elpy. Igjen måtte jeg forklare at jeg ikke kan pause fakturaen for retur IGJEN etter at Stayhard har reaktivert fakturaen. Fikk derfor betalingpåminnelse fra Elpy etter at Stayhard mente de hadde ordnet opp i surret sitt. Nå må jeg derfor igjen kontakte Stayhard og prøve å få Elpy til å kontakte Stayhard. Sist gang ba Elpy meg ta kontakt med Stayhard igjen... Om mulig hadde 1/5 blitt endret til 0/5.

Gjestebruker
Gjestebruker
Forferdelig
ett år siden

Mislykket betaling i kassen. "Feilet" 5 ganger. Har visstnok plutselig bestilt 5 stykk bukser i stedet for en. Ingen bestillingsbekreftelse eller ordrebekreftelse mottatt etter 2 dager. Endte i tillegg hos en håpløs kundebehandler etter lang ventetid. Førsøkt å kontakte kundeservice på telefon flere ganger uten å komme igjennom. I dag ble også konto hos Stayhard blokkert, slik at jeg ikke får sjekket status etc.

Utmerket
2 år siden

Bra utvalg, har bestilt ganske så mye og har aldri vært noen problemer. Enkelt å returnere, rask levering og ok priser. Nøler ikke med å anbefale til andre.

c
christerbenning

1 anmeldelse

Forferdelig
3 år siden

Søppel firma.. Reklamerer med gratis frakt og gratis retur. Sender en vare i retur og får tilbakebetalt 88kr?? mindre enn hva jeg betalte for varen! Ren svindel! Hold dere unna!

E
Elendig

1 anmeldelse

Forferdelig
3 år siden

Elendig kundeservice i alle ledd..

L
Lotepus

1 anmeldelse

Forferdelig
4 år siden

Kundeservice svarer ikke i telefon. Jeg har bestilt et produkt, hvor det ikke ble gitt riktig informasjon om betalingsbetingelser på mobilt web side for bestilling. Jeg får ikke svar på henvendelse til kundeservice per e-mail. Åpningstider til kundeservice noe begrenset: Ma - Fre 10.00 - 14:00

G
Gullreven

2 anmeldelser

Bra
4 år siden

Bra nettbutikk for menn med gode priser på en del varer. Handler gjerne barberingsprodukter (Proraso) og hårfarge her. Skulle ønske de hadde mulighet for kontoregistrering med lagring av artikler. Ellers rask levering og gratis frakt :p

1.8Dårlig
1 anmeldelse
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)

Om butikken

Prisene vises i NOK.

Kundeservice

Butikken kan kontaktes på Norsk.

Informasjon om selskapet

Fullstendig firmanavn: STAYHARD AS

Organisasjonsnummer: 990698481