Sommerens kuleste solbriller - stjel stjernenes stil

Har du blitt blendet av stilige solbriller stjernene har på seg på TV og film? Nå kan du stjele stilen. Vi har blitt inspirert av stilige brillemodeller som er sett i 10 av våre film- og seriefavoritter. Hvem vil du ligne på?

Tekst: Jessika Jellbom

Publisert: 14. april 2021

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i det. Det er ingen betalte lenker eller andre typer reklamesamarbeid.

Film- og TV-historien er full av kule solbriller. Ikke sjeldne klassikere er solbrillene fra disse karakterene: tenk brødrene Elwood i Blues Brothers, Tony Montana i Scarface eller Terminator i filmen med samme navn. Vi har tatt en titt på solbriller i litt nyere produksjoner - sjekk ut vår Topp 10 liste!

Beth Harmon,The Queens Gambit. Foto: Netflix

#1

Beth Harmon,
The Queens Gambit

Den foreldreløse Elisabeth Harmon, spilt av Anya Taylor-Joy, gjør karriere som sjakkspiller i hitserien The Queens Gambit på Netflix. Hennes suksess blir muligens bare overgått av de stilige antrekkene hennes der solbrillene spiller en sterk rolle. Gjør som Beth og skjul kontrollen bak et par mørke briller.

#2

James Bond,
No Time To Die

Daniel Craig bruker flere kule solbriller når han spiller James Bond. I den siste rollen ser Agent 007 gjennom fire forskjellige modeller, hvorav tre kan sees i denne traileren. På listen foreslår vi at et av solbrillemerkene Craig faktisk bruker i den nye No Time To Die, men også et par budsjettalternativer. Det må ikke måtte koste skjorta å se bra ut.

Prinsesse Margaret, The Crown. Foto: Netflix

#3

Prinsesse Margaret,
The Crown

I tredje sesong av den kongelige dramaserien The Crown på Netflix har det vært slutten av 1970-tallet. Prinsesse Margaret, spilt av Helena Bonham-Carter, fortsetter å se på mennesker over kanten av solbrillene, nå i stadig større modeller. Nipp litt på ettermiddagsteen og sett deg ned med et sladdermagasin i vårsola.

William, Jeppe, Henrik og Adam i Exit. Foto: NRK

#4

William, Jeppe, Henrik, Adam,
Exit

De motbydelige aksjemarkedshaiene i Exit har akkurat hatt andre sesong på NRK. Vi elsker å hate deres grenseløse og kriminelle liv, men beundrer i hemmelighet de stilige solbrillene. Så vil du investere i Exit gutta looken - her er noen tips.

Maxine Mayfield, Stranger Things. Foto: Netflix

#5

Maxine Mayfield,
Stranger Things

Skatejenta Maxine "Max" Mayfield, spilt av den briljante Sadie Sink, rullet inn i Stranger Things sin andre sesong. Hun er alltid fargerik og streetmart i kjent 80-talls stil, helst med matchende solbriller. Tygg på en Hubba Bubba, sett i gang freestylen og møt vårsolen i alle regnbuens farger.

John Dutton, Yellowstone. Foto: Paramount Network

#6

John Dutton,
Yellowstone

Ryktene sier at Paramount Network slipper den fjerde sesongen av Yellowstone i juni, hurra! Familiens patriark, John Dutton, godt spilt av Kevin Costner, er steinhard (men også litt myk) i en Stetson-hatt og solbriller. Alle som liker mafia cowboys - her er stiloppskriften.

Grace Fraser, The Undoing. Foto: HBO

#7

Grace Fraser,
The Undoing

I den stjernespekkede serien The Undoing på HBO spiller Nicole Kidman den steinrike terapeuten med en mistenksom ektemann. De stilige kåpene er karakteren Grace Frasers signatur - men hun har også fine solbriller. Her er noen look-alikes!

Kuiil, The Mandalorian. Foto: Lucasfilm Ltd / Disney+

#8

Kuiil,
The Mandalorian

Utenomjordisk stilige solbriller på fuktighetsbonden Kuiil i The Mandalorian på Disney +. Hvis du liker litt grovt og tøft utseendet med steam punk-vibber, er Kuuli din stilguru. I have spoken.

Scottie Pippen og Michael Jordan, The Last Dance. Foto: Netflix

#9

Michael Jordan,
The Last Dance

Dokumentarserien om basketballlegenden Michael Jordan og Chicago Bulls på Netflix er en motekavalkade fra 1990-tallet. Her kan du glede deg over sportslige solbriller, spesielt modeller fra Jordans favorittmerke Oakley - og klubbkameraten Scottie Pippen skiller seg ut. De fargede speilbrillene er superheite, ikke sant?

#10

Pete Mitchell,
Top Gun: Maverick

OK, vi kunne ikke hjelpe det. Mange av oss fulgte denne oppfølgeren i fjor, men forhåpentligvis har vi ventet på noe godt når den forsinkede premieren kommer 2. juli. Det er sannsynligvis få filmkarakterer vi forbinder så sterkt med et par pilotsolbriller som Pete Mitchell, bedre kjent som Maverick. Tom Cruise hadde på seg et par Aviator Classic fra Ray-Ban på filmplakaten fra 1986, men her har vi listet opp noen alternativer.

Denne artikkelen er skrevet av Prisjakts redaksjon. Ingen andre har påvirket innholdet i det. Det er ingen betalte lenker eller andre typer reklamesamarbeid. Jessika Jellbom nås på [email protected].